EMOȚIONANT: Ce transmit clujenii aflați în carantină celor care au grijă de ei

0

Un mesaj emoționant a fost transmis de o persoană aflată în carantină celor care au grijă de toți cei care trebuie să treacă prin această procedură. Biletul a fost transmis pe sub ușă de cel sau cea care trebuie să fie izolată timp de 14 zile și care, în prezent, se află într-un hotel din oraș, transformat în centru de carantinare.

”Mulțumim din suflet pentru toată lumea cine are grijă de noi. De la jandarmi până la dezinfectanți. De la bucătărese, până la polițiști. Mulțumim pentru medici, asistenți medicali și pentru toți care muncesc acum pentru noi, pentru sănătatea noastră. Dumnezeul să aibă grijă de voi!”, este mesajul scris pe o bucată de hârtie.

Biletul a fost fotografiat, iar fotografia a ajuns în posesia comandantului Grupării Mobile de Jandarmi, Sebastian Clițan, care a decis să publice mesajul de recunoștință adresat tuturor celor aflați în prima linie în lupta împotriva coronavirusului. Mesajul a ajuns la redacție datorită vicepreședintelui Consiliului Județean Cluj, Istvan Vakar, care își exprimă recunoștința pentru omenia și curajul celor care își riscă sănătatea pentru a limita consecințele pandemiei de coronavirus. ”Toți cei implicați în lupta împotriva coronavirusului sunt eroii acestor zile. Respectul și recunoștința noastră se îndreaptă către medici, asistenți medicali, infirmieri, paramedici, pompieri, polițiști, polițiști locali, jandarmi și militari – într-un cuvânt, către toți cei care se află la datorie. De asemenea, voluntarii care sunt implicați în acțiuni caritabile sau cei care au făcut donații către spitale merită toată aprecierea, la fel ca și cei aflați la datorie în instituții publice, în societăți comerciale și în domeniul serviciilor, de la furnizarea de electricitate și gaz metan până la salubritate. Ei sunt cei care ne alimentează speranța că, împreună, vom reuși să trecem peste această perioadă grea”, a spus Istvan Vakar.