Ești freelancer sau antreprenor? Hai să ne întâlnim! – Află cum poți deveni ambasador NO.MAD

0

Anul acesta, NO.MAD, comunitatea de freelanceri fondată în București, și-a propus să aducă freelancerii și antreprenorii la nivel local împreună. După pandemia din 2020, numărul freelancerilor a crescut exponențial și pe lângă asta, datorită digitalizării, s-a produs o migrare masivă din marile orașe către orașele de provincie. Pentru a conecta freelancerii la nivel local, NO.MAD a anunțat o campanie de recrutare pentru ambasadori. Aceștia urmează să organizeze evenimente de networking și educație la nivel local.

Campania a avut succes, iar după înscrieri și perioada de training, o parte dintre evenimentele de networking pentru luna iulie au fost create și anunțate. Pentru că numărul de solicitări pentru ambasadori a continuat și după încheierea campaniei, reprezentații NO.MAD au anunțat că vor redeschide înscrierile în luna septembrie pentru o serie nouă de ambasadori.

Evenimentele pentru Târgu Mureș, Timișoara, București, Brașov, Galați sunt deja anunțate, iar săptămâna aceasta va fi anunțat și evenimentul din Cluj Napoca. Programul este după cum urmează:

12 iulie, Târgu Mureș, Scarlat Cafe: https://fb.me/e/4WX29hFBm
15 iulie, Timișoara, Tucano Coffee: https://fb.me/e/653eRNFAK
27 iulie, București, J’ai Bistrot: https://fb.me/e/12bS1HvxC
27 iulie, Brașov, Breakaway: https://fb.me/e/3Jb9N3GiT
27 iulie, Cluj Napoca, Cluj Hub: detaliile vor fi anunțate curând
10 august, Galați, Torah Events: https://fb.me/e/HIcr0c5h

„De un an de când m-am mutat în afara Bucureștiului, am redescoperit puterea și importanța comunității. Mi-a fost mult mai ușor să mă integrez și să mă simt acasă tocmai pentru că am avut alături persoane care treceau prin experiențe și provocări similare. Am învățat unii de la alții, am făcut schimb de resurse și recomandări, am construit împreună. Un scop și un drum comun pot face procesul de acomodare mult mai plăcut. Mi-am dat seama că toate aceste beneficii resimțite în plan personal ar fi utile și în lumea antreprenoriatului, care poate fi destul de singuratică. Vreau să contribui la crearea unei comunități locale de business unde primează conexiunea și valorile comune, ca din energia colectivă să ne putem alimenta și sprijini visele reciproc”, spune Olivia Sandu, ambasador NO.MAD în zona Ilfov.

Mai multe detalii despre evenimente sunt disponibile AICI.

VEZI ȘI:

Burse în valoare de 25000 de euro pentru tinerii antreprenori – află cum te poți înscrie la The Entrepreneurship Academy

Clujul, capitala antreprenoriatului feminin timp de trei zile – 200 de femei de afaceri au participat la conferința anuală

Eveniment „Digital Up – Dezvoltare Antreprenorială pentru IMM-uri” la Cluj – Află cine sunt invitații speciali

 

 

banner