Burse în valoare de 25000 de euro pentru tinerii antreprenori – află cum te poți înscrie la The Entrepreneurship Academy

0

EA – The Entrepreneurship Academy organizează Admissions Day – prima sesiune de admitere pe loc pentru tinerii care vor să studieze business și antreprenoriat. Înscrierile vor fi deschise pentru elevii din clasele a XI-a și a XII-a, care își vor putea testa abilitățile ca să descopere dacă antreprenoriatul este vocația lor. Astfel, zece dintre elevii selectați vor putea beneficia de burse în valoare de până la 25.000 de euro. 

EA – The Entrepreneurship Academy este singura facultate de antreprenoriat din România. Aceasta se pregătește să primească o nouă serie de elevi pasionați de business, cu o sesiune specială de admitere pe loc. Pe 13 iulie 2023, aceștia vor lua parte la Bootday, pentru a vedea cum arată viața unui student la EA, dar și pentru a le demonstra mentorilor că dețin toate calitățile unui potențial student în cadrul facultății de antreprenoriat și managementul afacerilor.

Pentru a aplica la admiterea pe loc, este nevoie ca elevii să obțină nota minimă la Bacalaureat (nota șase). În locul dosarului de admitere, elevii vor lua parte la o provocare de business dată de o companie românească.

Flip.ro și Glow2Go, printre business-urile absolvenților EA

Peste 60% dintre studenții și absolvenții EA – The Entrepreneurship Academy au deja propriul business, cele mai cunoscute startup-uri fiind Flip.ro, The Outfit, Glow2Go, Fustițe cu Luminițe, Confidas sau Difrnt, iar tinerii au generat numai în 2022 vânzări cumulate de 1,5 milioane de euro din business-uri incubate în cadrul facultății.

Tinerii care vor să participe la evenimentul de admitere pe loc se pot înscrie la Admissions Day până la data de 10 iulie 2023. Înscrierile se fac printr-un formular online, în limba engleză, și un video de maximum patru minute în care aceștia trebuie să răspundă la două întrebări – De ce îți dorești să devii antreprenor? și De ce este EA locul potrivit pentru tine?

După înscrierea online, elevii vor fi contactați de un consilier educațional, care îi va programa la interviul final. Acesta va avea loc imediat după Bootday, va dura aproximativ 30 de minute, iar elevii vor afla pe loc dacă au fost acceptați sau nu la EA.

Bursele din 2023 sunt adresate tinerilor cu resurse financiare limitate

Bursele acordate de NN începând din acest an se adresează tinerilor cu posibilități limitate care vor să urmeze studii aplicate de business în cadrul universității. Tinerii pot aplica până pe 13 iulie 2023 pentru admitere și vor fi luate în calcul resursele financiare ale familiei în ultimii doi ani și jumătate și numărul de membri ai familiei.

NN, liderul pieței de asigurări de viață și pensii private, finanțează studenți care vor să se înscrie la EA – The Entrepreneurship Academy în acest an cu burse totale în valoare de 200.000 de euro, contribuind la taxele de școlarizare pe perioada celor patru ani de studii, la care se adaugă burse suplimentare în valoare de 50.000 de euro acordate de universitate.

VEZI ȘI:

Clujul, capitala antreprenoriatului feminin timp de trei zile – 200 de femei de afaceri au participat la conferința anuală

Bursele elevilor vor crește în anul școlar 2023-2024 – nu vor mai exista burse de performanță

UBB Cluj pune la dispoziție locuri în cămin pe perioada admiterii la facultate

 

 

 

 

 

 

 

banner