Evalueserve inaugurează biroul deschis la Cluj-Napoca

0

Evalueserve, compania globală specializată în servicii de cercetare și analiză de date, își inaugurează vinerea aceasta, 2 septembrie – noul birou deschis la Cluj-Napoca. Acest birou, mult mai mare decât cel anterior, marchează dezvoltarea companiei în regiune, care și-a început pentru prima dată activitatea în România în 2008. 

Centrul de excelență din România are un rol critic în planul de dezvoltare strategică a Evalueserve, fiind și cel mai mare centru din Europa. Numărul angajaților din România aproape s-a dublat în ultimii doi ani datorită dezvoltării accentuate a produselor și serviciilor sale pentru sectoarele financiare, cele de tip corporate și pentru clienții săi din sfera serviciilor profesionale, precum și a dezvoltării produselor și serviciilor de analiză de date și a tehnologiilor de inteligență artificială (AI).

La ora actuală, peste 30% dintre clienții companiei fac parte din topul Fortune 1000.

Cu ocazia celebrării deschiderii noului birou, Evalueserve va organiza, tot vineri, un panel de discuții cu invitați speciali din partea autorităților locale și a mediului academic, printre care îi are ca invitați speciali pe dl. Dan Tarcea, vice-primar al orașului Cluj-Napoca și pe dl. Răzvan Valentin Mustață, decan al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, unde se vor discuta subiecte legate de economia României precum și subiecte legate de domeniul tehnologic, financiar și cel al serviciilor profesionale.

„Biroul nou din Cluj este, de fapt, un simbol al extinderii noastre pe întreg continentul European, care a determinant implicit dezvoltarea operațiunilor noastre din România. Cu echipa talentată și experimentată pe care o avem, nu putem spune decât că ne întărim perspectivele de dezvoltare prin serviciile și produsele de calitate pe care le oferim”, a declarat Nand Gangwani – CEO-ul Evalueserve.

Cu cele 11 universități pe care le găzduiește, orașul Cluj-Napoca are o ofertă impresionantă de absolvenți foarte bine pregătiți. Acest lucru este de o importanță deosebită pentru domeniile noastre în permanentă creștere precum cel al analizei de date sau cel al tehnologiilor de inteligență artificială care ne ajută să ne sprijinim clienții din sectoarele bancare (cu precădere cele de risc și complianță), din sectoarele serviciilor profesionale, a celor de tip corporate și de cercetare pentru investiții.

Dorin Badea – șeful centrelor de cercetare din România a declarat următoarele: „Sunt mândru de succesul și creșterea pe care am cunoscut-o în România și mai ales de cea de la Cluj. Deschiderea acestui birou nou reprezintă un pas important în dezvoltarea operațiunilor noastre din România, ceea ce ne stimulează să atragem și mai multe talente de top de acum încolo”.

Anul acesta, birourile noastre din România au obținut certificarea Great Place to Work. Aici puteți consulta mai multe detalii dacă doriți să vă alăturați echipei noastre:  https://www.evalueserve.com/jobs/.