Eveniment al PEDITEL și al Asociației Alfa Grup transmis LIVE din studiolul Via Cluj TV – Vezi cum poți adresa întrebări în direct

0

Asociaţia Alfa Grup și PEDITEL vă invită miercuri, 28 septembrie 2022, de la ora 19:00, să le fiți alături în cadrul evenimentului online: “Existăm pentru a înlocui cu zâmbete largi lacrimile copiilor”. Acesta va fi transmis LIVE din studio-ul Via Cluj TV, de Facebook.

În această seară, de la orele 19:00, în studioul Via Cluj TV se vor afla Cristina Grigore, fondator şi coordonator PEDITEL şi Corneliu Goia, director executiv Asociaţia Alfa Grup.

Aceştia vor răspunde întrebărilor dumneavoastră adresate prin intermediul paginii de www.facebook.com/AsociatiaAlfaGrup, în cadrul evenimentului on-line “Existăm pentru a înlocui cu zâmbete largi lacrimile copiilor” .

”Pentru că fiecare copil are nevoie de dragoste și de siguranță, vom discuta despre implicarea în dezvoltarea emoțională, fizică și psihologică a  celor mici şi mari, despre sănătate, educaţie şi dezvoltare comunitară”, a dezvăluit Cristina Grigore, fondator și coorodonator PEDITEL.

”Vom aborda atât activitatea susţinută de Asociaţia Alfa Grup în judeţele Cluj, Bihor şi Sălaj, cât şi modul în care serviciul PEDITEL vine în ajutorul oricărui părinte care are nevoie de un sfat medical pentru afecţiuni fără risc vital pentru copilul său”, a declarat Corneliu Goia, director executiv Asociaţia Alfa Grup.

Evenimentul face parte din proiectul Servicii integrate și șanse egale pentru o comunitate puternică în Sălacea, proiect derulat de Asociaţia Alfa Grup în parteneriat cu Primăria Comunei Sălacea cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

banner