LIVE Protocol de colaborare între UBB și Digital Park semnat la Chișinău, la Forumul economic Invest in Moldova

0

O delegație de oameni de afaceri din Cluj, București, Bacău, Iași, Suceava, Târgu Mureș. Tulcea, dar și o importantă delegație academică din Cluj-Napoca participă, în aceste momente, la Forumul Economic – Oportunități de a investi în Republica Moldova și România. Evenimentul este co-organizat de Via Cluj TV.

Urmăriți LIVE evenimentul AICI:

În cadrul evenimentului care are loc la Digital Park, a fost semnat un important protocol de colaborare instituțională între Universitatea Babeș-Bolyai Cluj si Digital Park, cel mai modern ecosistem de IT și business din Moldova.

Universitatea Babeș-Bolyai a fost reprezentată la Chișinău de doamna prorector prof. dr. Alexandra Muțiu și domnul decan al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul UBB, prof. dr. Răzvan V. Mustață.

Domeniile de activitate ale companiilor românești prezente la Chișinău sunt: IT, Educație, turism, prelucrarea lemnului, prelucrarea și consevarea fructelor și legumelor, consultanță în scrierea de proiecte europene, industria alimentară, servicii profesionale de curățenie, infrastructură și proiectare etc.

Aici puteți urmări partea a doua a transmisiunii Via Cluj TV de la Chișinău: