Există viață după diagnosticul oncologic: expo-eveniment cu pictură pe cicatrici

1

Asociația Oameni Buni organizează luni, 7 octombrie, de la ora 18.00, la Centrul de Cultură Urbană Casino o expoziție inedită cu fotografii ale unor persoane care au trecut prin tratamentul oncologic -(On)Cool Art. Nu este o expoziție oarecare, ci este una cu picturi realizate pe cicatricile fostelor paciente.

Vă invităm să aflați mai multe despre expoziție din emisiunea România via Cluj. Invitate: Alina Nistor, președintele Asociației Oameni Buni și Mariana Zorger, beneficiară a Centrului de zi Spirit Liber.

Centrul de zi Spirit liber – destinat persoanelor diagnosticate oncologic și cu dizabilități a fost înființat în 2017, în cadrul Asociatiei Oameni buni, care este furnizor de servicii sociale acreditat. Activitatea principală este de susținere, informare și consiliere a persoanelor diagnosticate oncologic.

În cadrul Centrului „Spirit liber” tehnicile terapeutice sunt organizate sub forma unor ateliere de: creație, croitorie, cusut ii, împâslit catrinte, mărgelit, pictură pe textile, vizionări de filme, seară de jocuri distractive, podoabe pt. Crăciun, Paște, 8 Martie, cercuri de sprijin, ieșiri în aer liber, spectacole, teatru. Toate activitățile desfăsurate în cadrul Centrului de zi Spirit liber sunt gratuite!

Finantator și susținător principal al proiectului (On)Cool Art este OMV PETROM. Parteneri locali: Clinica Amethyst, Spitalul Humanitas, Transyllvania College, La Tarterie, Lavanda Deluxe, ClarObscura și alții.

banner