Expoziție de artă digitală și realitate virtuală, la Centrul de Interes din Cluj-Napoca – află când va avea loc

0

Clujenii sunt așteptați să experimenteze reprezentările artistice digital-interactive ale studenților și profesorilor de la programul de masterat Digital Interactive Arts. Centrul de Interes găzduiește, în perioada 24-25 martie, expoziția „Waves”, în cadrul căreia vor fi expuse mai multe instalații de artă digitală, spectacole live, proiecte de realitate augmentată și realitate virtuală.

Tema acestei manifestări artistice este reprezentarea undelor, a valurilor, în tot ceea ce presupun acestea: lumina și sunetul ca unde de vibrație, natura și matematica, mișcarea corpului și codul computerizat. Publicul clujean este invitat să se joace și să experimenteze câteva fragmente din lumile imaginate și exprimate de artiști vizuali precum Klaus Obermaier, Cristina Pop-Tiron, Agata Olteanu, Gergely Mátyás, Marta Winkler, Virgil Puiac, Péter Leidl, Florin Marc și studenta Erasmus Meritxell Pascual.

Vernisajul expoziției „Waves” va avea loc vineri, 24 martie, de la ora 19:00, și include un live performance al artistului austriac Klaus Obermaier, profesor invitat al programului de masterat Digital Interactive Arts.

Expoziția va putea fi vizitată în zilele de 24 și 25 martie, între orele 19:00 și 22:00, în spațiul de expoziție al Centrului de Interes, situat pe strada Fabricii de Chibrituri, nr. 9A. Intrarea este liberă.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Muzeul Etnografic al Transilvaniei susține vernisajul expoziției Știință și Etnicitate – Află când are loc

Spectacole, vizite în culise, ateliere pentru copii și de improvizație la Teatrul Național – află programul

Turnul Pompierilor, deschis pentru vizitatori – Află programul de vizitare

banner