„Fără barieră la Tăietura Turcului!” – Petiția inițiată de deputatul Băltărețu cere refacerea proiectului Primăriei Cluj-Napoca

0

Deputatul USR Cluj, Viorel Băltărețu, a inițiat o petiție pentru desființarea barierei de la Tăietura Turcului. În urma dezbaterii organizate săptămâna trecută cu organizații și specialiști din domeniul infrastructurii, Băltărețu susține că varianta avizată de Primăria Cluj-Napoca pentru pasajul de la Tăietura Turcului este cea mai „proastă” dintre cele posibile.

„În ultimele luni, am prezentat clujenilor toate variantele proiectului de pasaj de la Tăietura Turcului. Concluzia e clară: specialiști și clujeni deopotrivă consideră că varianta avizată de Primăria Cluj-Napoca este cea mai proastă dintre cele pe care le avem la dizpoziție. Proiectul avizat păstrează bariera pentru șoferii care vin dinspre Tetarom și Gruia (timpul de așteptare la barieră va crește pentru toate direcțiile după darea în folosință a liniei Cluj-Episcopia Bihor).

În plus, soluția de secol XIX reprezintă un pericol pentru pietoni, persoane cu dizabilități și bicicliști, care vor traversa în continuare peste linia ferată!”, a explicat Viorel Băltărețu, citat de Ziua de Cluj.

Petiția poate fi accesată și semnată AICI.

VEZI ȘI:

Soacra primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost reținută pentru dare de mită

Protest inedit împotriva măsurilor fiscale – 14 ore, 110 km, 168 de bucle în jurul Guvernului pentru drepturile antreprenorilor

 

 

 

banner