Festivalul Silvoiței a început – Participanții se pot bucura mâncare tradițională și piață cu produse locale

0

Festivalului Silvoiței din Vultureni are loc weekend-ul acesta. Participanții sunt așteptați cu zeci de activități pentru copii, mâncare preparată de localnici și silvoiță făcută „live”. Biletele costă 45 de lei pentru adulți și 25 de lei pentru seniori și copii peste 7 ani, fiind disponibile la fața locului.

A cincea ediție a Festivalului Silvoiței are loc în acest weekend în comuna Vultureni din județul Cluj. Participanții pot încerca preparatele tradiționale preparate de localnici și pot asista la prepararea silvoiței, produsul căruia îi este dedicat întregul eveniment. De asemenea, pofticioșii pot duce preparate tradiționale, achiziționate de la producători locali.

Evenimentul reprezintă o ocazie unică pentru cei mici de a experimenta aventura vieții la sat, în cadrul mai multor activități dedicate acestora.

 

 

„Haide cu copiii la țară! La Festivalul Silvoiței găsești zeci de activități pentru copii. În plus, mâncarea este făcută la fața locului de localnici – gulyas, plăcinte, gogoși, porumb fiert și prăjit, silvoiță live. Vă așteptăm cu silvoiță, mâncare tradițională, zeci de activități în aer liber pentru copii și piață cu produse locale numai bune de dus acasă pentru savurat acum sau la iarnă. Festivalul Silvoiței aduce două zile de neuitat în armonie cu natura pentru întreaga familie. Un timp unde puteți experimenta bucuria și aventura vieții de la sat împreună cu cei dragi”, transmit organizatorii.

Festivalul Silvoiței are loc la Vultureni, sâmbătă și duminică, 23-24 septembrie, de la ora 10.

„În timp ce silvoița fierbe domol, tu împreună cu familia te vei putea bucura de:

– concursuri, activități & jocuri pentru copii
– ateliere creative
– plimbări cu tractorașul, cu căruța, cu calul
– mini-zoo
– mâncare tradițională delicioasă
– povești și discuții cu cei dragi”, mai arată organizatorii.

Evenimentul are o capacitate limitată, mai atenționează organizatorii: „De reținut faptul că locația evenimentului are o capacitate limitată, iar pentru a ne putea bucura de festival vom limita numărul de bilete vândute. Pentru a te asigura că ai un loc rezervat pentru tine și familia ta, te încurajăm să achiziționezi biletele online înainte de 20 septembrie 2023, în acest fel beneficiezi de cel mai bun preț și cele mai mari avantaje, iar noi ne vom asigura că vei avea un loc de parcare la festival și cea mai faină experiență la toate activitățile incluse”.

 

banner