Florin Godean este noul președinte al Camerei de Comerț Elveția-România

0

De Anamaria Pădurean

Florin Godean, Country Manager Adecco Romania, a fost ales în funcția de președinte al Camerei de Comerț Elveția-România, una dintre cele mai dinamice structuri de acest fel.

În urma unei întâlniri online cu membrii organizației, Irina Bolomey, președintele camerei până la momentul respectiv, i-a predat mandatul lui Florin Godean. După patru ani plini de activități și eforturi facute pentru a promova colaborarea companiilor elvețiene și românești, Irina Bolomey a prezidat ultima întâlnire a Camerei.

,,Este o mare onoare pentru mine să  în această poziție și să preiau această responsabilitate. Vreau să le mulțumesc foarte mult tuturor membrilor pentru încrederea și susținerea acordată. Nu îi voi dezamăgi. În perioada următoare, acțiunile Camerei se vor concentra pe susținerea companiilor afectate de această pandemie, dar în special pe efectele economice cauzate de aceasta. Mediul de afaceri elvețian în România și comunitatea companiilor din jurul CCE-R sunt renumite pentru solidaritate și proactivitate. Primăvara aceasta e momentul perfect pentru a o demonstra. Pe termen lung, plănuim să creștem numărul membrilor Camerei și să promovăm cât de multe exemple elvețiene de succes în România,” a spus Florin Godean.

Florin Godean a absolvit Universitatea de Vest din Timișoara, cu diplomă în economie. După absolvire, s-a alăturat organizației naționale Infotin ca director general, iar doi ani mai târziu s-a alăturat Serviciului European de Voluntariat în Helsinki, Finlanda. În 2004, a devenit director de vânzări și marketing la Adecco România. Florin Godean a preluat rolul de Country Manager la Adecco România în 2011.

banner