Florin Piersic va deschide Zilele Clujului de anul acesta – află detalii despre evenimente

0

Evenimentele prilejuite de Zilele Clujului vor avea loc, anul acesta în peste 40 de locuri din oraș, a anunțat Călin Forna, director adjunct în Primăria Cluj-Napoca. El a precizat că festivitatea va fi deschisă de iubitul actor clujean Florin Piersic, căruia îi va fi dat microfonul în Piața Unirii, joi, 18 mai, de la ora 20. ”Va avea cât timp dorește”, a spus Călin Forna, făcând aluzie la logoreea marelui artist.

Cântăreața Andra și trupele Carla’s Dreams, respectiv Compact vor oferi clujenilor o experiență muzicală memorabilă vineri, 19 mai, de la ora 19:30, pe scena amplasată în Piața Unirii.

Pe lângă seara de concerte, organizatorii festivalului au pregătit mai multe activități pentru clujenii de toate vârstele. Printre acestea, se numără Vânătoarea de Comori, Festivalul Gastronomic Internațional, Seara de teatru-concert împreună cu Ada Milea sau Festivalul de Vin.

Zilele Clujului 2023, un eveniment mult așteptat de toți clujenii, care va avea loc, în perioada 18-21 mai, în mai multe zone ale orașului. De asemenea, la ediția din acest an, organizatorii le-au permis clujenilor să propună idei pentru activități dorite chiar de ei.

O scrisoare pierdută, în concert de Ada Milea va avea loc pe data de 18 mai, de la ora 21:00, în Piața Unirii. Pe scena special amplasată, din mijlocul orașului, clujenii pot asista la îmbinarea într-o manieră inedită a teatrului împreună cu muzica îndrăgitei artiste.

Programul complet al Zilelor Clujului 2023 poate fi văzut AICI.

banner