Fostul antrenor Andrea Mandorlini nu a plecat de la CFR Cluj – Nelu Varga: „Am stabilit împreună ca el să facă asta”

0

După primul meci din Superliga în 2024, CFR Cluj a decis să se despartă de antrenorul Andrea Mandorlini. Italianul a fost demis în etapa 22, după o înfrângere cu FC Botoșani și o serie de zece meciuri în care a raportat o singură victorie. Finanțatorul clubului, Nelu Varga, a anunțat însă că fostul antrenor este în continuare angajat la CFR Cluj.

Antrenorul italian a lăsat echipa din Gruia era pe locul doi în Superliga, la 11 puncte în spatele liderului FCSB. Deși Adrian Mutu a fost adus imediat după demiterea lui Mandorlini, se zvonea că acesta n-ar fi părăsit clubul din Gruia.

Tehnicianul n-a mai oferit nicio declarație referitoare la despărțirea sa de CFR Cluj, în afara unor mici detalii pentru presa din Italia. Potrivit lui Nelu Varga, Andrea Mandorlini este în continuare angajat la echipa din Gruia.

„Nu l-am demis, din respect pentru el. A venit cu inima deschisă la noi, a fost corect și loial CFR-ului. El a avut ghinion și era necesară o schimbare, dar nu am vrut să ne certăm sau să rămână cu un gust amar”, a spus finanțatorul „feroviarilor”.

Se pare că noua activitate a lui Andrea Mandorlini la CFR este aceea de scouter. „Am stabilit împreună ca el să selecteze jucători pentru academie. Tineri jucători din Spania, Italia, Portugalia”, a dezvăluit Nelu Varga pentru Prosport.

Înțelegerea dintre patron și Andrea Mandorlini este ca acest „job” al antrenorului italian să dureze până când tehnicianul își va găsi o nouă echipă pe care să o antreneze, potrivit informațiilor sursei menționate mai sus.

VEZI ȘI:

Intervenție a jandarmilor într-un conflict al suporterilor „U” Cluj şi CFR Cluj – Patru persoane nu mai pot asista la meciuri timp de un an

CFR Cluj și-a luat adio de la titlu, după egalul cu Sepsi

Nelu Varga a decis viitorul președintelui Cristi Balaj la CFR Cluj

 

 

banner