ÎN AUDIENȚĂ: Live, în fiecare joi, cu Viorel Băltărețu, candidatul USR la Primăria Cluj-Napoca

0

Joi, 7 martie, ora 15:00, telespectatorii sunt invitați să urmărească emisiunea “În audiență”, unde președintele USR Cluj, Viorel Băltărețu, va fi invitat special. Tema discuției va fi una extrem de interesantă și actuală: Viorel Băltărețu, candidatul USR la Primăria Cluj-Napoca.

În contextul alegerilor locale din acest an, atenția se îndreaptă către candidații care își propun să conducă destinele orașelor. Viorel Băltărețu, reprezentantul Uniunii Salvați România, va discuta despre viziunea sa pentru Cluj-Napoca și despre planurile sale de dezvoltare și îmbunătățire a vieții în acest oraș vibrant.

Participarea sa la emisiunea “În audiență” reprezintă o oportunitate unică pentru cetățenii orașului de a-l cunoaște mai bine pe candidatul USR și de a înțelege mai bine platforma sa electorală.

Telespectatorii sunt încurajați să se implice activ în dezbatere și să își exprime întrebările și preocupările legate de viitorul Clujului sub conducerea lui Viorel Băltărețu. Prin intermediul rețelelor sociale, aceștia pot trimite întrebări sau sugestii care vor fi discutate în cadrul emisiunii.

Nu ratați această ocazie de a afla mai multe despre perspectivele și proiectele candidatului Viorel Băltărețu pentru Primăria Cluj-Napoca. Fiți alături de noi joi, 7 martie, ora 15:00.

banner