În audiență: Live, în fiecare marți, cu Vákár István – Finanțări nerambursabile din bugetul județului Cluj

0

Marți, 13 februarie, ora 15:00, o nouă 3ediție a emisiunii “În audiență”, în care vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vákár István, va fi invitat. Tema discuției va fi una de maximă importanță pentru comunitatea locală – “Finanțări nerambursabile din bugetul județului Cluj”.

Cu o vastă experiență în domeniul administrației publice locale și cu o implicare activă în gestionarea resurselor financiare ale județului, vicepreședintele Vákár István va oferi o perspectivă detaliată asupra modului în care sunt alocate și utilizate fondurile nerambursabile. Aceste finanțări joacă un rol esențial în dezvoltarea infrastructurii, în susținerea proiectelor culturale, sociale și economice, contribuind în mod direct la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din județul Cluj.

Emisiunea de la Via Cluj TV reprezintă o oportunitate deosebită pentru cetățeni de a afla informații relevante despre proiectele în derulare, prioritățile și strategiile de dezvoltare pe termen lung ale administrației județene. De asemenea, telespectatorii vor putea adresa întrebări și vor beneficia de răspunsuri directe din partea vicepreședintelui Consiliului Județean Cluj.

Nu ratați această ediție specială a emisiunii la Via Cluj TV, marți, 13 februarie, de la ora 15:00, pentru a fi la curent cu cele mai recente informații despre finanțările nerambursabile din bugetul județului Cluj și pentru a înțelege mai bine modul în care sunt investite resursele în beneficiul comunității locale.

banner