În curând, se va putea plăti cu cardul la bariera de ieșire din parcarea Aeroportului Cluj

0

Firma care administrează parcarea din fața Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” din Cluj, GOTO Parking, are în plan o serie de investiții care să facă experiența călătorilor cu avionul sau a însoțitorilor acestora mai plăcută și ușoară. În aceste moment, parcarea are peste 600 de locuri, cu planuri de extindere. Află mai multe despre ce investiții sunt prevăzute pentru acest an în prima parcare de aeroport din România care a folosit sistemul de citire a numerelor de înmatriculare de la Sanda Ardelean, administratorul GOTO Parking, invitată în emisiunea Business café de la Via Cluj TV.

Parcare de peste 600 de locuri păzite în permanență cu camere de luat vederi la fiecare stâlp de iluminat, intrare facilă în parcare, posibilitatea de rezervare a unui loc de parcare (prin aplicația Zenparking), înainte de a ajunge la aeroport, trei posibilități de a achita parcarea (la ghișeu, la automat sau prin aplicația Yeparking). Acestea sunt doar o parte din facilitățile puse la dispoziție călătorilor sau însoțitorilor acestora în parcarea administrată de GOTO Parking din fața Aeroportului Cluj.

Cât costă dacă îți lași mașina în parcare o zi întreagă

Pentru călătorii care pleacă dimineața spre capitală, de exemplu, și se întorc cu un zbor de seară, există posibilitatea de a-și lăsa mașina în parcarea aeroportului. ”Să știți că un drum cu taximetrul de la celălalt capăt al Clujului vă va costa mai mult decât dacă lăsați mașina la noi în parcare. În 72 de lei, mașina rămâne în siguranță, este supravegheată video”, a precizat Sanda Ardelean în emisiune.

POS-uri la bariere

GOTO Parking a constat o creștere a fluxului de pasageri care au trecut prin parcarea sa, în 2022, ceea ce înseamnă peste 600.000 de accesări pe tichete.

”Ne dorim să investim în continuare în digitalizare, într-un sistem de plată facil pentru clienții noștri. Ne dorim să avem o colaborare bună cu instituțiile și cu clienții noștri, să suplimentăm stațiile de încărcare electrică. Ca obiective principale de investiții, vrem să facem anul acesta o reamenajare a zonei sosiri și aerogara veche, asta însemnând asfalt nou și marcaj, să suplimentăm automatele de plată și chiar să implementăm POS-uri la bariere”, a mai spus Sanda Ardelean, adminstratorul GOTO Parking la Business cafe.

 

 

banner