Încep înscrierile la Școala de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca – află cum te poți înrola

0

Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca începe, în perioada 20 aprilie – 5 mai, înscrierile pentru cele trei sute de locuri scoase la concursul de admitere, din sesiunea aprilie – iunie 2023. Înscrierea va avea loc inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Cei care doresc să se înroleze o pot face exclusiv în format electronic, printr-o cerere-tip care trebuie trimisă la adresele de e-mail ale unităților de recrutare, respectiv inspectoratele de poliție județene.

În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații vor depune documentele solicitate până la data de 15 mai. În acest termen, Centrul de Psihosociologie al MAI va finaliza activitatea de evaluare psihologică a celor înscriși. Mai departe, proba de evaluare a performanței fizice va fi susținută în perioada 19 – 24 mai, în centrele zonale de selecție. La Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca vor da proba fizică tinerii din județele Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj și Sibiu.

Proba de evaluare a cunoștințelor va avea loc în data de 27 mai, la sediul școlii, de către candidații care vor promova proba de evaluare a performanței fizice. De asemenea, tematica şi bibliografia sunt cele din sesiunea de admitere octombrie – decembrie 2022.

În funcție de nota finală, candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere (în ordine descrescătoare a notelor finale), vor fi examinați medical în perioada 31 mai – 29 iunie. Rezultatele finale ale admiterii vor fi afișate la sediul Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca și vor fi postate pe site-ul oficial al acesteia, până la data de 30 iunie.

Mai multe detalii privind admiterea sunt disponibile pe site-ul Ministerul Afacerilor Interne, care poate fi accesat AICI.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Dr Lucian Bode a participat la ceremonia de absolvire a Școlii de Agenți de Poliție

ADMITERE: Școala de poliție, jandarmi, pompieri a dublat numărul locurilor – Vezi condițiile de recrutare

274 de intervenții desfășurate de pompierii clujeni în perioada Sărbătorilor Pascale

banner