IT-iștii români, implicați în proiectele europene de la Bruxelles – centru dedicat inovării și tehnologiei, la UBB Cluj-Napoca

0

Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT) își organizează centrul național din România al secțiunii EIT-Digital la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca. Acesta are rolul de a implica IT-iștii români în proiecte internaționale de dezvoltare și tehnologie digitală. De asemenea, inițiativele IT-iștilor români vor avea parte de resurse și consiliere din partea institutului. Mai multe informații despre rolul colaborării dintre EIT și UBB, în materialul de mai jos.

„UBB este un vârf de lance în zona computer science și innovation technology în țară, cu vizibilitate și impact la nivel internațional (și prin parteneriatele strategice cu Microsoft, SAS și UiPath), astfel încât demersul EIT-Digital în țară construiește pe acest fundament. Mă bucur că am reușit să aducem în oraș, dar pentru întreaga țară, un birou al unei instituții europene de referință în zona inovării/tehnologiei digitale. (…) UBB va servi pe oricine este interesat de inovare și tehnologie în țară și i se adresează”, declară rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David.

VEZI ȘI:

Când va avea loc, cu adevărat, digitalizarea instituțiilor publice din România?

A 8-a ediție a Smart City, Smart Living este dedicată transformării digitalitale – LIVE

PROCESUL DE RECRUTARE LA O COMPANIE IT: ce așteptări au firmele de la candidați

banner