La Cluj nu mai sunt locuri pentru etapa a II-a de vaccinare anti-COVID 19! PLATFORMA de înscriere, cu probleme

0

Ministrul Sănătății a declarat sâmbătă dimineață pentru News.ro. că la București și la Cluj nu mai sunt locuri pentru cea de a doua etapă a vaccinării anti-COVID. Soluția ar fi, spune el, realocarea de doze, atunci când vor fi disponibile.

„La Cluj şi la Bucureşti nu mai sunt locuri, lucru îmbucurător. Acum problema este că nu avem destul vaccin. Toată organizarea logistică este la MApN, soluţia va fi realocarea de doze când vor ajunge altele.

Problema este că sunt mult mai mulţi oameni care vor să se vaccineze, faţă de numărul de doze existent”, a declarat Voiculescu, sâmbătă dimineață, la Pro TV, potrivit News.ro.

Probleme și cu platforma de înscriere

Vlad Voiculescu le-a răspuns pe Facebook și celor care au sesizat că există probleme cu platforma de înscriere pentru vaccin.

„UPDATE: se pare că am evaluat parțial greșit. Am citit câteva sute de comentarii și reacții, am vorbit cu cunoscuți și am încercat să îi ajut pe câțiva cu înscrierea.

Dacă pentru mine (și probabil pt. o parte dintre cei cca. 190.000 de oameni care s-au programat cu succes) a fost o chestiune de minute, pentru alții înscrierea a durat ore iar pentru unii a fost pur și simplu imposibil.

Mai e mult de muncă. Mâine voi lua legătura cu cei de la STS și CNCAV să văd cum îi putem ajuta. O parte dintre comentariile de aici vor fi transmise de asemenea”, a scris Vlad Voiculescu.

banner