Linii noi de autobuz în Cluj, bani pentru bone și lucrări de infrastructură – TREI subiecte cu Dan Tarcea

0

Linii noi de autobuz în Cluj începând din toamnă, bani pentru angajarea de bone pentru familiile care nu prind loc la creșele de stat pentru copii și lucrări de infrastructură care dau bătăi de cap șoferilor – sunt cele trei subiecte abordate în emisiunea În audiență la care a fost invitat viceprimarul de Cluj Dan Tarcea.

Începând din luna septembrie, CTP va opera două noi linii.

Linia 53 va avea urmatorul traseu: Piata IRA, strada Ialomitei, strada Aurel Vlaicu, strada Fabricii, strada Bucuresti, Piata Abator, strada Traian, Piata Mihai Viteazu. Retur: Piata Mihai Viteazu, strada Iasilor, strada Somesului, strada Lalelelor, Piata Abator, strada Bucuresti, strada Fabricii, strada Aurel Vlaicu, strada Ialomitei, IRA.

Lina 30B: Paul Ioan, strada Miraslau, strada Fântânele, strada Alexandru Vlahuta, Piata 14 iulie, strada Octavian Goga, strada Dragalina, Piata Mihai Viteazu, strada Cuza Voda, Piata Avram Iancu, strada Dorobantilor, strada Teodor Mihali, strada Alexandru Vaida Voievod, strada Unirii.

O nouă linie va face legătura între cartierele Zorilor – Gheorgheni și va fi operată cel mai probabil din 1 octombrie.

Un alt subiect abordat de Dan Tarcea a fost cel referitor la proiectul care prevede alocarea de bani pentru plata bonelor în cazul famiiilor care nu au primit locuri în creșele de stat pentru copiii lor. Banii vin să compenseze capacitatea redusă a primăriei de a construi creșe în municipiu.

Dan Tarcea a vorbit la emisiunea În audiență și de proiectele de infrastructură ale orașului.