Mergi la o nuntă și nu știi câți bani să pui în plic? Un site calculează pentru tine

1

Câtdau.ro este un site ce pune la dispoziția celor care merg la evenimente precum nunți sau botezuri un calculator care determină darul pe care aceștia ar trebui să o ofere sărbătoriților, în funcție de eveniment, de oraș, de loc sau de venit.

Odată cu relaxarea restricțiilor pandemice, evenimentele personale își vor relua cursul obișnuit. Una dintre cele mai importante întrebări pe care participanții la nunți, botezuri sau majorate și-o adresează este: cât ar trebui să pun în plic pentru sărbătoriți?

Din dorința românilor de a nu-și mai face griji cu privire la suma pe care să o ofere la un eveniment, a apărut site-ul câtdau.ro. Orice participant va putea să selecteze criteriile evenimentului la care participă, după care algoritmul va determina o sumă estimativă de bani.

“Am trecut prin asta și am avut aceasta dilemă. O să iau mai multi bani și mă orientez la fața locului. Întreb pe ceilalți. Dar nici ei nu au idee. Dai un pic mai mult ca să nu te faci de rușine (ce concept..). Asa că am încercat să ne răspundem la această întrebare. Am căutat pe net, am întrebat prieteni, cunostințe, am mers după sentimente. Noi suntem mulțumiți. Dacă vă este și vouă util așa cum ne este și nouă, atunci nu putem decât să ne bucurăm.”, este menționat pe site.

De asemenea, pe site este precizat faptul că sumele sunt orientative, iar participanții la evenimente au posibilitatea de a ajusta valoarea darului în funcție de preferințele personale sau de alte considerente.

VEZI ȘI:

Garsoniera de 11 mp din Cluj a fost scoasă la vânzare: vezi prețul

A început carnavalul de la Veneția

U-BT Cluj-Napoca, învinsă pentru prima dată de o echipă din Liga Națională

banner