Mesaj VIDEO Ovidiu Lipan Țăndărică: Vă aștept la un super eveniment la Cluj – ”Terranova, Renașterea spiritului”

0

Ovidiu Lipan Țăndărică nu s-a lăsat de tobe, însă trece la o altă etapă a carierei sale muzicale.

Țăndărică vine la Cluj vineri, 11 septembrie 2020, cu un spectacol surprinzător, care combină talentul de compozitor a lui Ovidiu Lipan Țăndărică și a lui Adrian Savian, cu poezia interpretată de Maia Morgenstern și cu emoția și vibrația vocilor sopranei Irina Baianț și a baritonului Florin Estefan.

”Vă aștept la un super eveniment: ”Terranova, Renașterea spiritului”, eveniment prezentat la Cluj Innovation Park, vineri 11 septembrie, de la ora.19.30, cu participarea extraordinară a marii actrițe Maia Morgenstern, a marelui bariton Florin Estefan și a sopranei Irina Baianț, într-o atmosferă senzațională, în care să ne înălțăm spiritual și ne echilibrăm energiile. Vă aștept pe toți cu mare drag”!, este mesajul lui Ovidiu Lipan Țăndărică pentru clujeni.

Bilete AICI.

Spectacolul reprezintă o intersecție efervescentă între muzica modernă și cea clasică, la granița terestrului și a celestului, reunite prin ritm. Acest limbaj universal al ritmului și profunzimea sa sunt însăși esența TERRANOVA. Renașterea Spiritului, un spectacol complex, înălțător, pulsant și revelator, care ne redă întregul Univers prin muzică și emoție. Spectatorii sunt, astfel, invitați să trăiască armonia, să își regăsească propria povestea în ea și să descopere altele noi.

„Ritmul este Suflet, Spirit. Este Lumină, Face parte din Gena Umană. Ritmul nu are nevoie de cuvinte, este perceput și înțeles indiferent de națiune. Ritmul este atins de aripa lui Dumnezeu. Este muzica Pământului și a întregului Univers. Ritmul ne va pătrunde și ne va elibera. Este Muzica Pământului, este Facerea.

Să ne eliberăm de invidie, răutate, preamărire. Să facem loc Iubirii, Smereniei, Curajului și Demnității, Iubirii de sine. Să ne încărcăm cu Energia Spațiului Liber. Să devenim Energie, Lumină Vie, Pură, Pozitivă. Să ne vindecăm prin Iubire. Să lăsăm energia pozitivă să circule printre noi, să ne eliberăm de gândurile rele. Să ne bucurăm de cei ce suntem, să fim spirit, să ne eliberăm de lumesc, să devenim Lumină Vie.

Vom parcurge o călătorie inițiatică de echilibrare energetică, de vindecare, de meditație transcendentală, de purificare, de apropiere de sinele nostru, de Adevăr, de căldura Iubirii lui Dumnezeu.”

Ovidiu Lipan Țăndărică

Distribuția spectacolului este completată de cvintetul cameral format din Vlad Baciu și Răsvan Dumitru – la vioară, Cristian Suărășan – violă, Cornelius Zirbo – violoncel, Daniel Dumitrana – contrabas, precum și pe tenorii Eusebiu Huțan, Andrei Manea, baritonul Samuel Barani și basul Zoltan Molnar – backing vocal.

Amfiteatrul verde al Cluj Innovation Park va oferi un context ideal pentru această premieră inedită, prezentată în cadrul proiectului Opera Summer Hub 2020 și a programului Opera Picnic, care își așteaptă spectatorii în peisajul terasat și generos pe care îl pot admira de pe propriile pături de picnic. Conceptul original al acestor evenimente sub clar de lună aparține teatrului liric clujean, care își desfășoară aici întreaga microstagiune estivală, până pe data de 13 septembrie 2020. Proiectul Opera Summer Hub  este co-organizat de alături de Asociația Culturală „Opera 2 You”, Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative Cluj-Napoca (CREIC) și Londoner. Proiectul se bucură de susținerea Primăriei și a Consiliului Local Cluj-Napoca, fiind prezentat în cadrul SAMER – Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României, inițiată de Ministerul Culturii.

Biletele pentru acest super eveniment pot fi cumpărate de AICI.

Din motive de siguranță și în conformitate cu normele oficiale, spectatorii sunt rugați să își aducă propria pătură de picnic. Numărul acceptat de participanți la acest eveniment este de 500 persoane.

Regulamentul complet dedicat publicului Opera Summer Hub poate fi consultat aici.

banner