Meseria de lăptar, reinventată de un antreprenor clujean

0

Mai țineți minte că pe vremuri lăsați o sticlă goală la ușă și venea lăptarul și o înlocuia cu una plină? Uitată după 1989, meseria de lăptar este readusă în actualitate de un antreprenor clujean. Bogdan Trif, administrator la Lăptarul tău, revitalizează această meserie de lăptar, pe care avut-o și bunicul său, în Florești, lângă Cluj. Află care este ideea acestei afaceri de livrare acasă a unor produse de bază, dar de calitate premium.

„Doream să fie un pic diferit față de o livrare obișnuită, față de firmele de livrări care existau deja, până acum. Și mi-am adus aminte de bunicul meu din Florești, care avea meseria de lăptar, la nivel foarte mic, adică ducea laptele de la Florești la Cluj, la două-trei familii. Și asta era și porecla lui: Lităra, de la un litru de lapte”, povestește despre începuturile afacerii sale Bogdan Trif.

Dacă intri pe site-ul Lăptarultau.ro, te întâmpină următorul mesaj: „Aveai nevoie de lapte la cafea, la o rețetă sau de iaurt la masă pentru cei mici? Știm cum e să rămâi fără când ți-e lumea mai dragă, mai ales dacă e vorba de lactate de specialitate, proaspete și gustoase. Nicio grijă, vi le aducem noi acasă, în fiecare săptămână”.

Află mai multe despre această afacere, din video. Ne vedem pe net!

VEZI ȘI:

Meseriile cerute pe piață – pentru ce ne pregătim copiii?

Costume de baie din plasticul din mări și oceane? Le realizează o clujeancă: află totul despre idee de la Business Cafe