Ministrul Bode, rănit într-un accident după ce a circulat cu girofar și sirenă pe contrasens! I se cere demisia!

0

Se cere demisia ministrului Transporturilor, Lucian Bode, după ce au apărut imagini scandaloase cu accidentul în care a fost implicat pe drumul național Pitești-Râmnicu Vâlcea.

Pe scurt, ministrul responsabil de infrastructura patriei i-a permis șoferului său să depășească în mod repetat pe linie continuă și să pună în pericol viața celorlalți participanți la trafic. Mașina lui Bode a izbit frontal o mașină, daună totală, însă șoferul din acel autoturism a fost din fericire doar rănit.

Filmat pe contrasens

Un motociclist care avea cameră video pe cască a filmat scene incredibile în zona localității Dumbrăvești. Un SUV negru cu semnalele speciale de avertizare luminoase și sonore a efectuat depășire după depășire pe linie continuă, pe un pod.

“Dupa ce i-am vazut cum intra in curba fara vizibilitate am stiut ca o sa faca accident mai devreme sau mai tarziu. Azi am aflat ca de fapt era (beep – n.red) ala de ministru”, scrie motociclistul pe canalul său de YouTube.

O mașină care circula regulamentar din sens opus a trebuit să tragă pe dreapta pentru a evita un impact frontal cu autoturismul în care se afla ca pasager ministrul grăbit.

Drumul avea doar o bandă pe sens însă și pe porțiunea cu două benzi pe sens mașina ministrului a depășit pe linie dublă continuă, chiar și într-o curbă cu vizibilitate redusă.

Pentru scurt timp, motociclistul pierde din raza vizuală mașina ministrului. Apoi ajunge la locul în care a avut loc accidentul. Autoturismul se oprise într-un gard nu înainte de a lovi frontal o altă mașină. Ministrul a fost rănit ușor iar șoferul său a rămas fără permis. Șoferul din celălalt autovehicul a fost și el rănit.

Revoltă pe internet

Filmul postat pe YouTube de motociclist a revoltat internetul.

REZIST: Mai rămâne să aflăm unde se grăbea (beep) duminică seara.

Christian Salcianu: Ministrul Transporturilor… Ca să vadă cum se circulă, nu? Demisie direct.

Radu Iliescu: Are nu are dreptul sa mearga cu sirena, bunul simt si responsabilitatea nu se discuta. Chit ca ai girofar, nu poti sa ii pui pe altii in pericol depasind pe curbe fara vizibilitate, unde efectiv nu are nimeni cum sa se fereasca.

bianca falamas: Halal misiune. Ne-a depasit si pe noi, o data pe viaductul de pe valea oltului unde nici macar nu aveau oamenii unde sa se fereasca, si inca o data inainte de zona unde e filmarea.

ardenro: Cazul Oprea 2, de data asta mult mai grav. Să facă în … Autostrăzi daca nu vor să stea în coloană. Daca era unu cu Dacie mai veche era mort deja…

Autolatest Industry: Un al doilea Oprea pe soselele partriei:

Andrei 27: In Romania nici coloana oficiala a unui ministru nu e ceea ce trebuie. Minim un antemergator, masina oficiala si o coada… Daca voiau sa treaca cu girofar si sirena trebuiau sa aiba coloana oficiala corect organizata, nu o masina neagra care depaseste cu tupeu….