Miro, câinele detectiv al Jandarmeriei Cluj, locul 3 la Campionatul Național de Dresaj al MAI

0

Câinele Miro, simbol al Jandarmeriei Cluj, a reprezentat cu mândrie județul la Campionatul de Dresaj de la Sibiu, și a revenit acasă cu o prețioasă medalie de bronz. Miro este un detectiv canin specializat în identificarea explozivilor, cu o personalitate blândă și un talent deosebit. Această realizare deosebită vine ca o recunoaștere binemeritată a eforturilor depuse atât de Miro, cât și de partenerul său, Iulian, care l-au ghidat și antrenat zilnic pentru a deveni un câine de excepție în domeniul detectării explozivilor.

Campionatul Național de Dresaj al Ministerului Afacerilor Interne, găzduit de Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu, a adunat cele mai bune cupluri chinologice din țară caere să își demonstreze abilitățile. Miro și Iulian s-au distins în proba dedicată detectării explozivilor și au ocupat locul al treilea în competiție.

„În cadrul competiției care a avut loc în aceste zile la Sibiu au concurat cele mai bune cupluri chinologice din țară pentru obținerea locurilor fruntașe la probele: Câine universal, Câine pentru detectare explozivi, Câine pentru căutare și salvare persoane și Câine detectare stupefiante.

Ghidat și antrenat zilnic de partenerul său, Iulian, Miro – câinele de detectare explozivi al jandarmilor clujeni, dar și prietenul copiilor care ne-au trecut pragul de «Ziua Porților Deschise», s-a întors acasă cu medalia de bronz. Felicitări Miro și Iulian”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Alexandru Vaida Voevod” Cluj.

VEZI ȘI:

Ziua Armatei Române: Se vor organiza o serie de ceremonii militare în Cluj, Păuliș, Carei și Satu-Mare

CTP: Regulament pentru călătoriile alături de câini în mijloacele de transport în comun

Weekend văratic în octombrie – Cum va arăta vremea în următoarele zile

 

 

banner