Motocicliștii vor defila pe străzile din Cluj-Napoca – campanie de prevenire a incidentelor rutiere

0

Motocicliștii clujeni vor să tragă un nou semnal de alarmă cu privire la atenția care le este acordată în trafic și, totodată, să scadă numărul accidentelor rutiere în care aceștia sunt implicați. Cea de-a zecea ediție a campaniei ”Atenție la motocicliști” va avea loc sâmbătă, 8 aprilie, pe străzile din Cluj-Napoca. Participanții se vor aduna, la ora 12:00, în parcarea de pe strada Emerson, iar, două ore mai târziu, vor porni într-o defilare pe arterele principale ale orașului. 

În cadrul evenimentului, vor fi organizate o serie de activități dedicate prevenției incidentelor rutiere, adresate atât motocicliștilor, cât și șoferilor, pietonilor, bicicliștilor, posesorilor de trotinete sau oricărui alt participant la trafic. De asemenea, organizatorii au anunțat că își doresc ca, la ediția aniversară, să aducă profesioniști în domeniu, pentru a susține un curs de prim ajutor.

Conform tradiției, în cadrul defilării, ceilalți participanți la trafic vor primi autocolante personalizate din partea motocicliștilor. Desfășurătorul, traseul și celelalte detalii urmează să fie postate pe pagina de Facebook a evenimentului.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Gazonul de pe Cluj Arena va fi instalat de aceeași firmă care a schimbat și gazonul stadionului CFR Cluj

Macklemore și Jamie xx, The Chemical Brothers și George Ezra, headliners Electric Castle 2023

Peste 1000 de kg de crap au populat lacurile aflate în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca

banner