Ninsori în zona de munte a Clujului

0

Odată cu sosirea lunii aprilie, o surpriză neașteptată a întâmpinat locuitorii din zona de munte a județului Cluj: un strat gros de zăpadă. Muntele Băișorii și drumul spre Beliș s-au transformat în destinații de vis pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Cu toate că primăvara își făcea simțită prezența în alte părți ale țării, Munții Clujului au fost surprinși de o iarnă tardivă, care a adus zăpadă în cantități semnificative. Această vreme neobișnuită a stârnit entuziasmul iubitorilor de sporturi de iarnă, care au avut ocazia să se bucure de peisajele spectaculoase și de activități precum schiul și sania, chiar în mijlocul primăverii.

Autoritățile locale au emis avertismente legate de siguranța în timpul acestei perioade neobișnuite. Recomandările includ prudență sporită în conducerea pe drumurile acoperite de zăpadă și respectarea regulilor de siguranță în practicarea sporturilor de iarnă. Evitarea riscurilor este esențială pentru a preveni accidentele și pentru a asigura că toți cei implicați se pot bucura în siguranță de această experiență neașteptată.

 

banner