One May Jam – Festivalul de hip-hop vine la Cluj – Macanache a confirmat prezența

0

One May Jam- festivalul de hip-hop care celebrează comunitatea, autenticitatea și artele urbane are loc la Cluj-Napoca în data de 29-30 aprilie. Ediția cu numărul 5 aduce pe scena locală peste 40 de artiști din toate ramurile culturii, precum Blabbermouf, Macanache, Slim Rocka, KidCut, Gharaa, Surdu, Reco și mulți alții.

”Două zile pline de activități: concerte, competiții de skateboarding, streetball, dans, workspuri și multe alte surprize care așteaptă să fie descoperite.

Două zile în care celebrăm arta și aducem pe scena locală un nou concept despre ceea ce înseamnă comunitatea.

Implicarea face diferența, iar anul acesta, cu ajutorul Kaufland România reușim să ducem lucrurile la următorul nivel: mai mulți artiști internaționali, concepte inovatoarea și o comunitate mai unită. One May Jam este despre conexiune, armonie și artă, în toate felurile ei. MC, grafferi, djs, b-boys și b-girls celebrându-se unii pe alții și, totodată, cultura”, au anunțat organizatorii.

One May Jam 5th edition va avea loc în perioada 29-30 aprilie în Skatepark Parcul Rozelor & Camping Colina.

Pas de dans

”Totul a început cu un pas de dans care acum lasă o amprentă.

Din dorința oferi înapoi culturii care ne-a crescut și inspirat am decis să organizăm un eveniment autentic, în care adunăm laolată o întreagă comunitate, atât locală cât și internațională. Cu ocazia aniversării a 5 ani a trupei de dans Concrete Rockers ne vom reuni la Campingul Colina și Skatepark-ul din Parcul Rozelor pentru a celebra împreună”, a spus Victor Almaș, președinte Asociația Concrete Rockers.

 

banner