“Orașele sunt pline de oameni” – De ce e criticat noul clip oficial de promovare a României

0

Ministerul Turismului a lansat un nou clip de promovare a României iar criticile au început să curgă pe Facebook. De ce e doar în limba română, ce caută Ilie Năstase în clip, de ce nu e promovată Delta Dunării? – acestea sunt câteva dintre întrebările criticilor. Unii apreciază că textul ar fi inadecvat secolului în care trăim și chiar redundant (“orasele sunt pline de oameni”).

Clipul de promovare conține și imagini din Cluj (Untold, Piața Unirii, Salina Turda).

“Sunt numeroase destinaţii turistice prezentate în clip! Nu am uitat niciun domeniu care ar putea atrage turiştii în România! Avem de la imagini cu monumente UNESCO, la obiective unice în lume, peisaje de vis şi chiar cadre care ilustrează perfect felul de a fi jovial al românului, pus pe distracţie!

Acest proiect a fost un obiectiv pe care mi l-am propus încă de la primele zile ca ministru al Turismului. Clipul este doar începutul unei campanii de promovare integrate, care va pune România în prim-planul atenţiei tuturor’, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Filmul a fost creat pentru a fi utilizat în campaniile de promovare ale Ministerului Turismului, precum campanii TV şi marketing online. În aceeaşi măsură clipul va fi promovat şi cu ocazia unor evenimente interne şi externe.

banner