Piața volantă din cartierul Gheorgheni nu va mai fi mutată – care este programul de funcționare

0

Reprezentanții Primărei Cluj-Napoca au anunțat joi, 10 noiembrie, că, la solicitarea cetățenilor, piața volantă din cartierul Ghoergheni va rămâne pe actualul amplasament din strada Unirii FN, la capătul liniei de autobuz 3. În urmă cu o zi, aleșii locali au decis ca toate piețele volante din oraș să fie mutate în zona Parcului Stadion, la intersecția străzilor Splaiul Independenței și George Coșbuc.

Clujenii s-au declarat nemulțumiți de prima decizie a Consiliului Local și au solicitat menținerea piețelor volante în zonele deja existente. Principalele motive invocate de aceștia au fost drumurile foarte lungi și lipsa locurilor de parcare pe străzile de lângă Cluj Arena. Chiar dacă producătorii își pot parca mașinile în subteran, la BT Arena, mutarea sacilor de legume fără niciun fel de ajutor ar fi una foarte obositioare, dacă nu imposibilă.

Astfel, piața volantă din Gheorgheni va fi amenajată în fiecare zi de joi, în intervalul orar 12:00-16:00, atât timp cât condițiile meteo permit acest lucru. În zona Parcului Stadion, piețele volante vor funcționa după următorul program:

  • în fiecare marți, în intervalul orar 12:00-18:00;
  • în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 07:00-16:00.

VEZI ȘI:

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca va fi modernizat – Află aici detaliile

USAMV Cluj-Napoca susține accesul produselor agroalimentare românești pe piața din Japonia

Lucrările la stația de autobuz din Piața Gării au fost finalizate – cât a costat investiția

banner