Poeții nedebutați își vor prezenta lucrările în Cluj-Napoca – află când și unde are loc evenimentul

0

Autorii poeziilor care încă nu au fost publicate vor avea ocazia să își expună lucrările în fața clujenilor care apreciază acest gen de artă literară, în cadrul evenimentului “Lecturi din poeți nedebutați”. Acesta va avea loc joi, 16 martie, în librăria Cărturești din Platinia Shoppping Center și va fi primul dintr-o serie de activități dedicate Zilei Internaționale a Poeziei, celebrată în data de 21 martie.

“Evenimentele aduc în prim plan poezia contemporană, traducerea de poezie, noile direcții tematice în poezie, precum și intersecțiile dintre poezie și alte arte”, au transmis organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

La nivel național, librăria Cărturești organizează mai multe evenimente cu ocazia sărbătorii internaționale. Acestea vor avea loc, în perioada 16-21 martie, atât în șase orașe din România, printre care se numără Cluj-Napoca, București, Sibiu, Timișoara, Iași, respectiv Brașov, cât și în capitala Republicii Moldova, Chișinău. Programul complet al activităților desfășurate în Cluj-Napoca este disponibil mai jos.

Ce activități au loc în Cluj cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei?

  • Joi, 16 martie, ora 19:00, Cărturești Platinia: Lecturi din poeți nedebutați în librărie. Vor citi: Iulia Iaroslavschi, Cătălin Șuteu, Diana Huțanu, Mara Muntean, Teona Farmatu, Victor Horațiu Troșan, Ioana Laic. Moderator: Alex Ciorogar.
  • Vineri, 17 martie, ora 17:00, Cărturești Iulius Mall: Cum citim poezie contemporană.
  • Vineri, 17 martie, ora 19:00, Cărturești Iulius Mall. Seară de poezie în limba maghiară.
  • Marți, 21 martie, ora 19:00, Cărturești Platinia: Dublă lectură de poezie & dialog.

Participarea este gratuită, însă, în funcție de fiecare eveniment în parte, aceasta poate necesita înscriere în prealabil. Toate noutățile cu privire la organizarea evenimentelor vor fi anunțate AICI.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Martin Garrix va fi prezent la UNTOLD 2023 – Află cine a mai confirmat prezența la festivalul de muzică

Animații noi la “Cinematograful Copiilor” din Cluj-Napoca – vezi ce surprize vor fi pregătite în acest weekend

Începe Festivalul Ensemble – Muzică de cameră, la ”Gheorghe Dima”

banner