Primark anunță deschiderea primului magazin din Cluj-Napoca

0

Primark, unul dintre cei mai mari retaileri internaționali de modă, își continuă expansiunea în România și anunță cu entuziasm deschiderea celui de-al patrulea magazin din țară, în orașul Cluj-Napoca.

Situat în centrul comercial VIVO!, acesta va fi o adiție importantă pentru peisajul comercial al orașului și va aduce o varietate de opțiuni de shopping pentru locuitori și vizitatori.

Cu o deschidere prevăzută pentru anul viitor, noul magazin Primark din Cluj-Napoca va avea o suprafață generoasă de 3.700 de metri pătrați, distribuiți pe două etaje. Acesta va oferi o gamă largă de produse, de la cele mai recente tendințe în modă la articole esențiale pentru ziua de zi în domeniul îmbrăcămintei, frumuseții, stilului de viață și articolelor pentru casă. De asemenea, magazinul va găzdui produse sub marca sustenabilă Primark Cares, consolidând angajamentul retailerului față de practici responsabile în industria modei.

Odată cu anunțul deschiderii, procesul de recrutare pentru poziții manageriale este deja în desfășurare, iar ceilalți doritori de angajare sunt încurajați să urmărească site-ul Primark Careers pentru oportunitățile disponibile. Completarea ofertei de muncă va continua în timpul verii, incluzând și poziții din domeniile de visual merchandiser și resurse umane. O carieră în cadrul echipei Primark oferă nu doar oportunități de creștere profesională, ci și programe de formare interne și dezvoltare personală la toate nivelurile.

Directorul ECE al Primark, Maciej Podwojski, a exprimat entuziasmul companiei pentru această expansiune, evidențiind și angajamentul continuu față de piața din Europa Centrală și de Est. De asemenea, Fulga Dinu, Country Manager al CPI România, a subliniat importanța acestei noi adiții pentru centrul comercial VIVO! și pentru orașul Cluj-Napoca în general, evidențiind potențialul său de a consolida poziția centrului ca destinație principală de shopping în regiune.

Anunțul despre deschiderea magazinului din Cluj-Napoca vine în contextul extinderii rapide a Primark în Europa Centrală și de Est, cu planuri ambițioase de a deschide noi locații în piețe cheie precum Budapesta, Praga și Bydgoszcz.

Pentru cei interesați să afle mai multe despre Primark și ultimele lor colecții, puteți vizita site-ul oficial al companiei la adresa https://www.primark.com/ro-ro.

banner