România, succes spectaculos în fața Andorrei: Ce tricolor nu s-a ridicat la nivelul dorit

0
foto: Orange Sport

Echipa națională de fotbal a României a obținut a patra victorie din grupa de calificare pentru Campionatul European din 2024. Tricolorii s-au impus categoric în fața Andorrei, scor 4-0, și au urcat pe primul loc în Grupa I. Cu peste 20.000 de copii în tribunele Arenei Naționale din București, România a surclasat selecționata Andorrei, la capătul unui meci controlat în totalitate de formația pregătită de Edi Iordănescu.

Tricolorii au avut prestații excelente. Ianis Hagi a reușit primul gol la națională de după accidentare, iar Nicușor Stanciu, Răzvan Marin și Florinel Coman au punctat și ei.

Basarab Panduru a observat însă și un jucător care nu a avut mari realizări. După părerea specialistului, Daniel Bîrligea nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, fiind copleșit, probabil, de faptul că a jucat din primul minut.

Panduru: „Bîrligea nu era din filmul ăsta”

„Am câștigat, la un scor frumos. Am întâlnit o echipă care în primele minute a fost arțăgoasă și a făcut presing. Am reușit să marcăm, iar totul a mers în favoarea noastră. Nu știu dacă pot alege cel mai bun jucător. Și Coman, și Stanciu și Ianis au făcut ce trebuie. Poate pe Ianis l-aș remarca. Echipa a fost bine făcută. Eu am avut doar o problemă. Am spus de la început că Bîrligea nu era din filmul ăsta. Probabil nici el nu se aștepta să fie titular. Nu e ușor la primul meci, Nu vreau să judec un jucător care vine și nu știe dacă joacă. La primul meci a stat în tribună. La fel și la precedente acțiune, a venit și a stat în tribună. După aceea se trezește titular. Ce să analizez? Nu am ce”, a spus Basarab Panduru la OrangeSport.

Preliminarii EURO 2024, clasamentul Grupei I

1. România (13-4 golaveraj) 16 puncte/ opt meciuri

2. Elveția (20-8) 15 / 7 meciuri

3. Israel (7-7) 11 / 6 meciuri

4. Kosovo (8-8) 7 / 7 meciuri

5. Belarus (7-14) 6 / 8 meciuri

6. Andorra (3-17) 2 / 8 meciuri.

VEZI ȘI:

CFR Cluj – Unirea Dej (2-0): Luka Juricic, dublă pentru echipa lui Andrea Mandorlini

România, egal cu Belarus – Calculele pentru calificare la EURO se complică

VIDEO: Bătaie cu spray lacrimogen între ultrașii U Cluj și CFR

 

 

 

banner