Primii artiști confirmați la Jazz in the Park 2022- vezi cine vine la Cluj

2

După doi ani în care festivalul s-a desfășurat într-un mod restrâns din cauza restricțiilor impuse de pandemie, anul acesta organizatorii promit să aducă publicului un lineup vibrant și bogat, pentru a confirma numele de Europe’s Best Small Festival. A 10-a ediție Jazz in the Park  se va desfășura în perioada 1-4 septembrie, în Parcul Etnografic “Romulus Vuia”.

Primii artiști confirmați și anunțați de organizatori sunt: The Comet is Coming , Dhafer Youssef , Asaf Avidan, Amadou et Mariam, Yussef Dayes, Erik Truffaz Quartet, Teodora Enache-Brody, London Afrobeat Collective, Trigon, Luiza Zan, Blazzaj, Jazzbois și Marta Popovici.

’’Mi se ridică părul pe mână când mă gândesc că facem Jazz in the Park de 10 ani. O călătorie excelentă, care nu a încetat să ne surprindă. La fel ca-n fiecare an, facem tot ce ne stă în putere să livrăm cea mai bună ediție de până acum. Avem un lineup din care nu trebuie ratat niciun concert. Avem un loc de eveniment care va eleva experiența publicului. Avem un entuziasm pe care sperăm să vi-l transmitem tuturor până în septembrie. Nu vrem să fim nici cel mai tare festival, nici cel mai mare. Vrem doar să trăim împreună clipa și să ne creăm amintiri frumoase. Vrem să sfidăm ultimii ani cu naivitatea că un festival poate schimba în bine lumea în care trăim’’, a spus Alin Vaida, directorul executiv al Jazz in the Park.

Accesul la festival și bilete

Accesul la festival se face pe baza biletelor și abonamentelor puse în vânzare pe iabilet.ro, iabilet.ro/retea și pe www.jazzinthepark.ro. De asemenea, în perioada 13 aprilie-15 mai, prețul unui abonament, pentru cele patru zile de festival este de 350 de lei. Pentru ca publicul să se poată bucura pe deplin de experiența oferită de Jazz in the Park, capacitatea Parcului Etnografic a fost limitată la 8.000 de persoane. Copiii sub 7 ani au acces gratuit, însă trebuie să fie însoțiți de un adult posesor al unui bilet individual sau al unui abonament valabil pentru ziua respectivă. Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani, accesul este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un adult. Mai multe informații despre bilete se găsesc aici.

Jazz in the Park este un festival de jazz contemporan care a fost fondat în anul 2013. În cadrul acestuia până acum, la Cluj au fost organizate peste 300 de concerte de jazz cu artiști de pe aproape toate continentele, devenind unul dintre cele mai importante festivaluri de acest gen.