Proba practică și proba teoretică pentru permisele de conducere se suspendă în toată țara

0

Ministerul Afacerilor Interne a informat că Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor suspendă activitățile de examinare la nivel național, atât proba teoretică, cât și cea practică pentru cei care vor să obțină permisul de conducere.

Personalul serviciilor publice comunitare teritoriale va lucra în două schimburi, în vederea asigurării continuității activității, schimbul doi urmând a se finaliza la ora 19.00.

Timpul de soluționare a tuturor operațiunilor specifice de înmatriculare și eliberare permise la ghișee se majorează la 10 minute, prin utilizarea exclusivă a platformei de programare online (www.drpciv.ro).

Totodată, pentru asigurarea dispersării cetățenilor în incinta sediului și păstrarea unei distanțe minime recomandate, accesul în incinta sediilor serviciilor publice comunitare se face controlat, în grupuri mici, de 5-10 persoane, și este permis doar titularilor, după caz, persoanelor mandatate/delegate, în baza programărilor online și a actului de identitate original.

Pe site-ul instituției sunt publicate numerele de telefon pentru relații cu publicul pentru acele persoane care se deplasează la sedii doar pentru informații sau cu dosare incomplete.

banner