Probleme în culise la CFR Cluj – Cristi Balaj: „Chiar dacă a încercat, echipa nu a realizat în totalitate ceea ce și-a propus”

0

CFR Cluj a câștigat primul meci din actuala ediție a Superligii, 2-0 cu Poli Iași. Scorul este cu siguranță mulțumitor, jocul, însă, mai poate fi îmbunătățit. Este și opinia președintelui echipei din Gruia, Cristi Balaj, care a dezvăluit că ardelenii au probleme în culise la momentul actual, potrivit iAM Sport.

CFR Cluj – Poli Iași 2-0, debut cu dreptul pentru ardeleni în noua ediție de Superligă. O partidă câștigată fără mari emoții, cu excepția golului ieșenilor, marcat de Gheorghiță în minutul 4, anulat de VAR. Reușitele echipei antrenate de Andrea Mandorlini au fost marcate de Daniel Bîrligea (min. 12) și Cristian Manea (min. 49).

Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, susține că unii dintre jucători nu au obținut încă dreptul de a evolua la gruparea din Gruia, datorită unor probleme legate de finalizarea documentelor necesare.

”Exact așa cum am anticipat. Schimbări multe, jucători noi. E nevoie de câteva jocuri pentru a reuși să-și impună Mandorlini ceea ce și-a propus. Încă există jucători care deja au venit, dar nu au putut să evolueze din cauza unor formalități birocratice care există și trebuie respectate. Din acest punct de vedere, am suferit. Sunt documente, aviz de muncă. Într-un oraș se poate face, în altul nu. Aceeași legislație. Unele echipe au rezolvat, noi nu putem. La noi durează. Și vorbim de un club care reprezintă Romania pe plan internațional.

Am avut și șansă că s-a anulat acel gol din primele minute și, în rest, am fost o echipă care chiar dacă a încercat, sunt convins că nu a realizat în totalitate ceea ce și-a propus. Vorbesc, așa, ca sistem de joc. Cauzele sunt obiective, le cunoaștem, nu suntem impacientați, doar preocupați. Știm ce avem de făcut. Știu că vor apărea soluții noi.

Avem din păcate și accidentări, Boben, în timpul meciului (n.r. cu Poli Iași), și înainte de meci, Petrila. Vorbim de probleme musculare, dar staff-ul medical are ultimul cuvânt”, a declarat Cristi Balaj, pentru iAM Sport.

VEZI ȘI:

Conference League: echipele românești au aflat când vor juca în turul doi preliminar

Mjlocaș cu 119 meciuri în Serie A ar putea ajunge în locul lui Boateng la CFR Cluj

Mjlocaș cu 119 meciuri în Serie A ar putea ajunge în locul lui Boateng la CFR Cluj

 

 

 

 

banner