Reacția lui Alex Chipciu după victoria în fața lui Dinamo: „Nu se gândea nici cel mai optimist suporter că vom fi aşa sus în clasament”

0

Alex Chipciu e încântat de parcursul lui „U” Cluj din actualul sezon și visează cu ochii deschiși la vârful clasamentului, după 1-0 pe Arcul de Triumf contra lui Dinamo. Aprig contestat de fanii lui Dinamo când juca la FCSB, Alex Chipciu a spus că apreciază formația alb-roșie și a subliniat importanța victoriei pentru clujeni.

Chipciu nu se ferește de cuvinte și spune că victoria cu Dinamo este „colosală”, în contextul în care a propulsat-o pe „U” pe locul cinci în Superligă.

„Victoriile cu Dinamo au gust frumos. Mi-a plăcut mereu să joc contra lui Dinamo. Sunt stelist înfocat de mic și era ura asta… Dar acum, cu maturitatea pe care cred că o am, respect Dinamo. E un club mare. Iar suporterii noștri sunt înfrățiți. Nu e rivalitatea FCSB – Dinamo.

Pentru noi, e o victorie colosală. E fantastic! Mă aşteptam să fie un meci greu. Dinamo e o echipă în suferinţă, era una dintre ultimele şanse pentru ea Am câştigat cu multă şansă. Am marcat repede, ne-am apărat şi am încercat să profităm de contraatacuri.

Pe terenul ăsta e greu să joci fotbal. Am scos o victorie mare. Acum ne aşteaptă două meciuri grele, cu Oţelul şi CFR. Ştim că avem de muncit, dar aşa e în viaţă şi în fotbal. Ne propunem încontinuu lucruri cât mai mari.

Nu se gândea nici cel mai optimist suporter că vom fi aşa sus în clasament. Ne onorează poziţia din clasament. Avem experienţă, nu trebuie să credem că suntem Barcelona. Trebuie să facem suporterii fericiţi”, a declarat Alex Chipciu, potrivit PrimaSport.

„U” Cluj a urcat pe loc de play-off

La Bucureşti, pe stadionul Arcul de Triumf, clujenii au deschis scorul în minutul 4, când Daniel Popa i-a pasat lui Nistor şi acesta a înscris din careu. Dinamo a căutat egalarea, a încercat să pună în pericol poarta lui Plamen Iliev, prin Dani Iglesias şi Neluţ Roşu, iar în minutul 40 Goncalo Gregorio a trimis balonul, cu o lovitură de cap, în bara transversală.

În partea secundă, dinamoviştii au alergat după egalare, Ţîră a driblat portarul, dar a trimis pe lângă poartă dintr-un unghi dificil şi Universitatea Cluj s-a impus cu 1-0.

banner