Sabău, după „U” Cluj – Sepsi 1-0: „Vom deveni o echipă competitivă, o echipă frumoasă”

0

Universitatea Cluj a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe Cluj Arena, în ultimul meci din etapa cu numărul 12 din Superligă. În urma rezultatului, Sepsi OSK a suferit a cincea înfrângere consecutivă în campionat și a ajuns pe locul 11, cu 12 puncte, la patru puncte distanță de play-off.

„U” este neînvinsă de patru etape, în care are două victorii şi două egaluri, respectiv are 15 puncte și este la doar un punct de Hermannstadt, echipa de pe locul șase.

După reluarea campionatului, Universitatea Cluj va juca în deplasare cu Farul Constanța, iar Sepsi se va deplasa pe terenul celor de la Poli Iași.

Sabău: „Mergem pe ofensivă”

La finalul meciului, Neluțu Sabău și-a felicitat echipa pentru dăruire și a punctat faptul că acum la Cluj s-a conturat o adevărată familie.

„Am înțeles că Sepsi se va apărat tot jocul și că va încerca să ne surprindă pe contraatac. Nu putem practica momentan un fotbal spectaculos. Ce a contat și ce ne-am dorit cel mai mult a fost să câștigăm acest joc. Cele trei puncte erau cele mai importante.

E meritul jucătorilor, care s-au dedicat. Mă bucur că fotbaliștii cu probleme medicale încet-încet și-au revenit: a întrat și Vali Gheorghe, a intrat și Câmpanu. Aștept ca și ceilalți jucători care încă nu au ritm să-și revină și vom deveni o echipă competitivă, o echipă frumoasă.

Nu ne-a fost ușor, pentru că Sepsi venea după patru înfrângeri, a fost foarte bine așezată în teren. O echipă puternică, foarte agresivă, dar până la urmă am obținut o victorie meritată și nu am decât vorbe de laudă la adresa jucătorilor mei.

Mergem pe ofensivă, pentru că eu cred că e o caracteristică a jucătorilor. Mai sunt lucruri pe care trebue să le punem la punct, dar lucrurile se vor regla în timp.

E normal că suntem aici (n.r. la doar un punct de play-off) pentru că avem jucători cu valoare. Avem tineri buni și jucători cu experiență care s-au implicat. Aproape toți se simt ca într-o familie aici. Totul îl facem împreună, eu îi consider ca niște prieteni, fac parte din această echipă și depindem unii de ceilalți”, a spus Neluțu Sabău, la finalul meciului, potrivit sport.ro.

VEZI ȘI:

Schimbare de ultim moment în echipa României, pentru preliminariile EURO 2024 – Camora OUT

Lotul României pentru partidele cu Belarus și Andorra, din preliminariile EURO 2024 – Cine joacă cu CFR?

“U” Cluj: Convocări la națională, pentru Turneul celor 4 Națiuni

 

 

 

 

banner