Sorin Moldovan, PNL: Avem nevoie de întărirea parteneriatului strategic cu SUA

0


Deputatul PNL Cluj, Sorin Moldovan, candidează pentru un nou mandat de parlamentar. El afirmă că lista candidaților PNL Cluj este una echilibrată, care îmbină tinerețea și dinamismul cu experiența și seriozitatea.

Sorin Moldovan afirmă că ultimii patru ani au arătat maturizarea democrației românești și capacitatea societății civile de a apăra idealuri importante pentru întreaga comunitate. De aceea, candidatul PNL face apel la cetățeni să meargă la vot și să aleagă cei mai buni lideri pentru întreaga societate.

Reprezentantul PNL Cluj și-a structurat viziunea în jurul a trei puncte principale. Primul este asigurarea securității cibernetice, care este esențial în procesul de transformare digitală, accelerat de pandemia de coronavirus. Un grad ridicat de securitate cibernetică va crește și gradul de încredere a cetățenilor în serviciile on-line furnizate de autorități. În plus, securitatea cibernetică este esențială și pentru revoluția economică ce va fi generată de tehnologia 5G, mai spune Sorin Moldovan.

Cel de-al doilea punct important este referitor la o nouă legislație a sportului, care să susțină deopotrivă sportul de performanță și sportul de masă. Acest punct este propus în contextul în care Clujul este singura localitate din România care a purtat titlul de Oraș European al Sporturilor.

Un al treilea punct din viziunea pe care o propune Sorin Moldovan alegătorilor clujeni este întărirea parteneriatului strategic româno-american. Această propunere vine în contextul în care cea mai mare investiție de tip green-field din Cluj este cea realizată de concernul american Emerson, iar Baza Aeriană 71 din Câmpia Turzii, care are o prezență americană tot mai consistentă, devine un element fundamental al sistemului de apărare comun al statelor membre NATO.

banner