Stelian Tănase: Cea mai mare greșeală a României a fost că nu l-a repus pe tron pe Regele Mihai după 1989

0

”Regele Mihai ar fi fost o alternativă infinit mai valoroasă pentru România decât feseniștii și bolșevicii de rangul II și III la conducerea țării”, este de părere scriitorul și jurnalistul Stelian Tănase, invitat la Via Cluj TV.

Elena Vijulie și Stelian Tănase vorbesc la România Via Cluj TV despre personalitatea Regelui Mihai și despre evenimentele istorice la care Majestatea Sa a fost parte, așa cum au fost suprinse în interviurile realizate cu Mihai I al României.

Interviurile se regăsesc în cartea ”Conversații cu Regele Mihai”, apărută la un an de la moartea Regelui Mihai și realizată pe baza unor interviuri realizate de Stelian Tănase cu Majestatea Sa, în 2005.

Ediția a fost îngrijită de Elena Vijulie-Tănase, care a și transcris interviurile audio și video realizate cu Regele Mihai.

Din această carte puteți afla amănunte despre momentul 23 august 1944, despre ocupația sovietică, despre abdicare, dar și date foarte precize (cifre) despre banii și bunurile cu care au plecat din țară Regele Mihai și Regina Elena, în 3 ianuarie 1948.

banner