SYSTEMATIC participă la DevCon 2023, pe 1-2 Noiembrie, în calitate de partener principal

0

DevCon, cea mai mare conferință dedicată profesioniștilor IT din această toamnă, revine în format fizic la NORD Events Center by Globalworth în București, pe 1-2 noiembrie, unde se vor reuni peste 2000 de participanți și peste 60 de speakeri internaționali și locali, în cadrul celei de a 5-a ediții a evenimentului.

Timp de 2 zile, DevCon își propune să contureze un centru tehnologic de dezvoltare și
învățare în cadrul unei ediții unde marchează introducerea a două noi scene de interes pentru comunitatea IT, IoT & Cybersecurity Con și QA Automation Con.

Organizatorii pregătesc 6 scene cu conținut tehnic axate pe Java, DevOps, Web, Mobile, Data, AI, ML, IoT, Cybersecurity, QA Automation , dar și 2 scene dedicate pentru sesiuni de tip masterclass unde partenerii vor susține sesiuni tehnice. Peste 30 de companii cu profil tehnic vor fi prezente în zona expozițională, iar participanții vor avea ocazia de a explora noi arii cu un impact puternic în comunitate.

Systematic este un susținător puternic al pieței locale de tehnologie, motiv pentru care susține cea de-a 5-a ediție DevCon, în calitate de Partener Principal. Pentru această ediție, Systematic va fi reprezentat pe scena de Java, pe 1 noiembrie, de către Mihaela Gheorghe-Roman, Software Architect la Systematic, care va surprinde audiența cu o sesiune
numită ,,Systematics journey to newer Java versions: Benefits, Challenges, and the Future”.De asemenea, un alt speaker pasionat, Alexandru Dejanu, Senior Systems Engineer la
Systematic, va fi prezent pe scena DevOps, pe 1 noiembrie, cu o sesiune care are ca temă
principală ,,Kubernetes: Telling Objects What to Do”. Tot Alexandru va fi prezent pe data de
2 noiembrie și va susține un masterclass care are ca temă principală ,,Container to Pod: From zero to hero”.

„Ne bucurăm să fim pentru al 2-lea an consecutiv prezenți la DevCon în calitate de partener principal. Ne dorim să continuăm această colaborare și să sprijinim comunitatea tehnologică locală, oferind profesioniștilor din domeniu experiențe valoroase. Suntem convinși că, pentru a rămâne lideri în domeniu, trebuie să investim în învățare și dezvoltare
continuă, atât pentru echipa noastră, cât și pentru ceilalți profesioniști din industrie. Acest
angajament se reflectă în numeroasele oportunități de creștere și învățare pe care le oferim prin programele noastre de dezvoltare profesională.

Prezența noastră la DevCon are ca obiectiv crearea unor experiențe autentice și pregătim demo-uri interactive de produse din domeniul apărării, discuții valoroase și prezentări susținute de profesioniști pe scena Java și DevOps. Ne dorim să creăm o experiență inovatoare, oferind o platformă de knowledge sharing și networking – Gabriela Spataru, Employer Branding Specialist @Systematic.

Systematic va fi prezent și în zona expozițională fizică, unde participanții la eveniment vor putea interacționa și pune întrebări experților tehnici și specialiștilor companiei și, de asemenea, vor putea participa la o serie de activări interesante, precum:

– 8 software developers vor împărtăși la stand timp de 2 zile experiența lor la
Systematic prin susținerea unor demo-uri complexe ale produselor lor din domeniul
apărării.
– Vor servi o cafea digitală cu mesaje personalizate oferite de cei de la Digital Barista
cu ajutorul cărora vor desfășura un concurs cu premii pe Instagram.
– Vor avea un quiz tehnic în urma căruia participanții vor putea câștiga premii
personalizate.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului, dar și achiziționarea de bilete pe
http://www.dev-con.ro.

banner