Teatru de păpuși și film în Iulius Parc – Vezi programul

0

Săptămâna aceasta, vara cinematografică continuă în Iulius Parc cu filmul „Death on Nile”, ce are la bază celebrul roman semnat de Agatha Christie. Tot în parc, joi, 11 august 2022, sunt așteptați și cei mici, unde actorii de la MiniREACTOR le-au pregătit un spectacol interactiv de teatru de păpuși, magie și experimente științifice. Accesul la ambele evenimente este gratuit.

Joi, 11 august, de la ora 19.00, actorii de la MiniREACTOR vor intra în pielea personajului „Bucătarul regelui” și îi așteaptă pe toți copiii cu vârsta de peste 3 ani să descopere ce se întâmplă când bucătăria este dată peste cap de cerințele culinare trăznite ale noii regine.

Aceștia vor învăța că cea mai bună soluție este munca în echipă și că doar îmbinând iscusința vechiului bucătar și inovația noului ajutor de bucătar pot fi îndeplinite dorințele noii regine. Cum se întâmplă asta vom afla în cele 40 de minute de spectacol. Proiectul este realizat de MiniREACTOR în parteneriat cu Magic Puppet și Iulius Mall Cluj.

Ziua de vineri este rezervată, ca de obicei, pentru Movie Nights. Astfel, vineri, 12 august, de la ora 21.00, pe marele ecran din Iulius Parc va rula filmul „Death on Nile”, iar dacă sunteți fani Agatha Christie, nu trebuie să-l ratați. Gal Gadot, Kenneth Branagh și Tom Bateman sunt doar câțiva dintre actorii ce fac parte din distribuția peliculei în care celebrul Hercule Poirot mai rezolvă un mister, folosindu-se de inteligența lui incomensurabilă. Vino cu cei dragi în Iulius Parc să vezi cum decurge continuarea lui Murder on the Orient Express!

VEZI ȘI:

MiniREACTOR – Spectacol dedicat copiilor pe pontonul de la Iulius Mall