Tenorul Ștefan von Korch va concerta la Cluj

0

Unul dintre cei mai apreciați tineri tenori, Ștefan von Korch, va concerta la Cluj. Spectacolul este derulat sub titulatura “Melodii de vară”.

Acesta revine în faţa publicului din oraşul de pe malul Someşului după succesul răsunător din recitalul cu cantata Carmina Burana, susţinut la începutul lunii mai pe scena Colegiului Academic. Dacă în celebra lucrare a lui Carl Orff, vocea lui Ştefan von Korch este deja considerată de referinţă pentru linia solistică de tenor, în spectacolul programat la Sala Radio, publicul va admira latura mai dramatică a versatilului solist: Ştefan von Korch va încânta audienţa cu mai multe titluri, ce va vor purta publicul prin lucrări celebre: “Ah! Lève-toi soleil,” aria lui Romeo din Romeo şi Julieta de Charles Gounod şi duetul din Bărbierul din Sevilla – dintre contele Almaviva şi Figaro, potrivit ClujToday.ro.

“Mă bucur de oportunitate de a oferi iubitorilor de muzică cultă secvenţe foarte cunoscute şi consider că spectacolul este şi o modalitate extraordinară de a aduce universul operei şi operetei mai aproape de toţi iubitorii de muzică de calitate.” spune Ştefan von Korch.

Tenorul a încălzit deja inimile publicului clujean cu apariţii memorabile în producţii ale Operei Române şi Operei Maghiare din Cluj-Napoca. Printre acestea se numără rolurile din Traiano in Dacia (Traiano), Bărbierul din Sevilla (Contele Almaviva), Rigoletto (Ducele de Mantua), Elixirul dragostei (Nemorino) şi Puritanii (Arturo Talbot).

Spectacolul “Melodii de vară” ce îl are în prim-plan pe Ştefan von Korch reuneşte şi alte voci de prestigiu ale scenei lirice clujene: Constantin Nica – tenor şi Geani Brad -bariton.

Evenimentul va avea loc la Sala Radio din Cluj-Napoca, pe 27 iunie de la ora 18.30. Intrarea va fi liberă.


banner