The Chemical Brothers au anulat concertul de la ELECTRIC CASTLE – Află motivul

0

Fanii duoului britanic The Chemical Brothers au primit o lovitură chiar din partea trupei. Artiștii trupei au anunțat că apariția lor pe scenă la Bonțida a fost anulată pe motive de boală. De asemenea, nici Peggy Gou nu urcă pe scenă la Electric Castle, artista anunțând că este implicată în alt proiect.

The Chemical Brothers au anunțat, printr-un comunicat de presă că, din nefericire, nu mai pot concerta la Electric Castle.

Unul dintre membrii trupei, Tom Rowlands, a făcut o infecție la o ureche, iar medicii i-au interzis să zboare cu avionul și, mai mult, să se expună la muzică la volum mare, potrivit organizatorilor Electric Castle.

Cei doi britanici ar fi trebuit să urce pe scenă vineri, 21 iulie. Fanii trupei, care nu vor mai participa la concertele de azi, vor primi banii înapoi după festival, au mai anunțat organizatorii.

Ea a anulat și concertul de anul trecut și era așteptată de fani la castel. Peggy Gou a anunțat, însă, că a ales să se concentreze pe un alt proiect în această perioadă. O altă absență a fost Rezz, DJ-iul din Canada, care nu a mai ajuns la Cluj din cauza unor „condiții de călătorie neprevăzute”.

banner