Theodor Paleologu: Constituția noastră generează crize!

0

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, a criticat actuala lege fundamentală a statului. Prezent în studioul Via Cluj TV, în emisiunea România Via Cluj, moderată de Raul Chiș, Theodor Paleologu a declarat că actuala Constituție este una a crizelor permanente.

El crede că această situație este generată de faptul că această Constituție a fost copiată prost după Constituția franceză promovată de generalul Charles de Gaulle.

Theodor Paleologu l-a criticat și pe președintele României, Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat că ar fi delapidat capitalul de simpatie cu care a fost investit la alegerile prezidențiale din 2014. Candidatul PMP este de părere că actualul președinte al României este vinovat de faptul că PSD a obținut în anul 2016 46 la sută din voturi.

De criticile lui Theodor Paleologu nu a scăpat nici Curtea Constituțională, pe care o consideră catastrofă. El a afirmat că asistăm la o degradare profesională a Curții Constituțională, precum și la o politizare a acestei instituții.

Mai multe detalii, în emisiunea de mai jos.

banner