Trupa de jazz Brass Against din New York va ține un concert la Cluj!

0

Seria nomadă Pop-Up Jazz Club aduce la Cluj-Napoca un eveniment muzical aparte: concertul trupei Brass Against. Grupul de artiști din New York oferă o experiență muzicală inedită, în care îmbină rock-ul și jazz-ul într-un mod cu totul aparte. Brass Against va face un popas din turneul lor european la Cluj-Napoca, miercuri, 15 noiembrie. 

Brass Against, renumitul colectiv de muzicieni din Statele Unite ale Americii, reunește artiști ce împărtășesc scopul de a crea muzică menită să inspire schimbări sociale și personale.

Trupa selecționează și interpretează piese cunoscute dintr-o varietate de influențe precum Tool, Rage Against the Machine, Soundgarden, Black Sabbath, Run the Jewels și creează propria simfonie muzicală.

Cu turnee extinse la nivel global, Brass Against a fost prezentă la concerte și festivaluri majore, împărțind scena cu nume ca Tool, Prophets of Rage, Lenny Kravitz, Living Colour, Royal Blood, Mike D (Beastie Boys), Ben Harper și alții.

Ei vor concerta la Zazen în cadrul celui de-al patrulea eveniment Pop-Up Jazz Club, care va începe la ora 19:00.

Program Pop-Up Jazz Cluj, 15 noiembrie:
● 19:00 – Open Doors
● 20:00 – 22:30 – Concert Brass Against
● 23:00 – End

„Așteptăm acest concert încă din aprilie. Cu o trupă care vine direct din New York City. Nu doar că atunci când spui jazz te gândești la SUA, dar atât Pop-up Jazz Club, cât și Brass Against au ca scop schimbarea mentalității sociale și a viziunii din industria culturală. Zazen devine astfel, în seara de 15 noiembrie, un spațiu manifest”, a declarat Roxana Tarko, manager de proiect la Pop-up Jazz Club.

Biletele pentru concertul Brass Against pot fi cumpărate de pe iabilet.ro.

Noua serie Pop-Up Jazz Club din acest an a debutat în 23-24 septembrie cu concerte în pepiniera Iulius, din complexul USAMV Borhanci, unde timp de două zile, publicul s-a putut bucura de o locație mereu în schimbare și de concertele Luizei Zan, Moonlight Breakfast, Andrei Petrache Trio și Văzduh.

VEZI ȘI:

Retro Party România, campanie de Black Friday – 50% reducere pentru 500 de bilete

„Asphalt Art Initiative” – Pictura 3D de pe strada studenţilor din Cluj prinde contur

A cincea ediție a Festivalului Dumitru Fărcaș a ajuns la final, cu momente muzicale de neuitat

 

 

 

banner