Turul ciclist al României ia startul la Cluj

0

Turul Ciclist României, care s-a impus drept una dintre cele mai importante competiții de profil din Sud-Estul Europei, ia startul anul acesta din Cluj-Napoca!

A 52-a ediție a Micii Bucle, cum mai este denumit Turul României, se desfășoară între 11 și 15 septembrie pe un traseu de 707 km care pornește din Cluj-Napoca, ajunge în premieră pe TransBucegi (Drumul Babelor) și se încheie la București.

La Cluj are loc marți, 10 septembrie, prezentarea oficială a echipelor și miercuri, 11 septembrie, se dă startul în prima etapă. Festivitățile încep marți, de la ora 15.00, cu BIKE SHOW, un program la care sunt invitați toți clujenii pasionați de bicicletă.

Organizatorul Turului, Federația Română de Ciclism, a pregătit o serie de activități și competiții pentru amatori de toate vârstele: slow bike, reborn sprints, speed bike, atelier de siguranță a biciclistului, show de acrobație pe bicicletă cu Gabi Orban – deținătorul a trei recorduri omologate de Guinnes World Records și patru titluri naționale la Mountain Bike trial, competiție de push bike pentru copii, food court și bar pentru cicliști, fond muzical asigurat de un DJ și un fonomat unde participanții își pot imortaliza momentul de bucurie trăit alături de alți pasionați de ciclism. Pentru detalii: https://turulromaniei.com/bikeshow/ sau aflați mai multe din emisiunea Romania via Cluj. Invitat: Cătălin Sprinceană, vicepreședinte al Federației Române de Ciclism.


banner