U-BT pleacă acasă cu trei victorii în cantonamentul din Serbia

0
Foto: U-BT Cluj-Napoca

După ce a câștigat meciurile cu Dynamic VIP Belgrad și Spartak Subotica, U-BT Cluj-Napoca a făcut o nouă victimă în țara vecină. Este vorba despre Mega MIS Basket, cu care campioana României s-a impus în cel de-al treilea joc de pregătire din Serbia. “Studenții” au fost la cel mai înalt nivel din punct de vedere ofensiv, iar la pauză aveau un avantaj de 20 de puncte, 54-34.

În sferturile trei și patru, echipa din Serbia a crescut nivelul și s-a apropiat chiar la trei lungimi de “studenți”, însă elevii lui Mihai Silvășan au gestionat perfect finalul și s-au impus în cele din urmă cu 83-77.

D.J. Seeley a fost cel mai bun marcator al campioanei României, cu 19 puncte, în timp ce Karel Guzman a adăugat 16 puncte, 5 intercepții, 5 recuperări și o pasă decisivă. De asemenea, Jarell Eddie s-a evidențiat cu 11 puncte, 10 recuperări și 5 pase decisive, iar Patrick Richard a înregistrat 11 puncte, 8 recuperări și 7 pase decisive.

Din punct de vedere statistic, U-BT Cluj-Napoca a izbutit procentaje de 67% la linia de pedeapsă, 41% din interiorul semicercului și 38% de la trei puncte. De asemenea, “studenții” au totalizat 37 de recuperări și au distribuit 22 de pase decisive.

“Din nou a fost un meci util, am jucat cu o echipă extrem de agresivă, alcătuită din tineri talentați, cu talie. Este cunoscut acest lucru despre Mega. Am avut o primă jumătate extrem de bună, în care am executat din punct de vedere ofensiv și ne-am instalat la conducere. Am fost agresivi și ne-au intrat aruncările de trei puncte. A doua parte nu a fost atât de bună, am lăsat garda jos din punct de vedere al intensității, aspect la care trebuie să mai lucrăm. Una peste alta, a fost un meci de pregătire reușit.

A fost primul joc în care a evoluat și Karel Guzman. Așteptăm cu nerăbdare amicalele din Grecia, împotriva unor adversari foarte puternici, precum AEK Atena și Panathinaikos”, a declarat Mihai Silvășan, potrivit Ziua de Cluj.

VEZI ȘI:

U-BT Cluj-Napoca în deplasare către Cupa României! Vezi când pleacă autocarul suporterilor

U-BT pleacă spre Serbia – Baschetbaliștii vor juca trei amicale

U-BT: Ce baschetbalist va sosi la finalul săptămânii la Cluj-Napoca?

 

 

 

 

banner