„U” Cluj, învinsă de UTA (1-3) – Sabău: „Echipa asta a arătat bine atunci când am fost o echipă”

0

„U” Cluj a pierdut, duminică, cu UTA, 1-3, după un meci foarte slab făcut de elevii lui Sabău. „U” Cluj a început anul cu o victorie pe teren propriu, 2-1 cu Hermannstadt, însă a pierdut deplasarea cu Poli Iași din ultima etapă, scor 0-1. Ardelenii ocupă locul 8 în clasamentul Superligii, iar o victorie i-ar putea apropia de play-off, acolo unde lupta este strânsă pentru ultimele locuri.

La finalul partidei, Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul clujenilor a recunoscut că echipa are niște probleme pe care trebuie să le gestioneze.

”Clar că sunt cinci meciuri și patru înfrângeri. Sunt probleme pe care trebuie să le gestionăm, nu e ușor. Anticipam că vor apărea și astfel de situații. Au fost momente bune, acum sunt momente foarte delicate.

Este adevărat că în momentul de față sunt jucători foarte importanți care sunt sub nivelul lor, adică joacă foarte modest. Așteptările sunt mari și ei au arătat că sunt jucători cu calitate atunci când sunt preocupați de jocul lor.

Da, e o situație greu de gestionat, dar cu oameni maturi și înțelepți vom trece peste. Trebuie să știm unde vrem să ajungem pentru că nu arătam deloc bine. Echipa asta a arătat bine atunci când am fost o echipă.

În momentul de față, mulți jucători joacă foarte, foarte mult sub nivelul lor. Am primit niște goluri ușoare, am schimbat la pauză, dar jucătorii pe care i-am introdus nu au venit cu un plus”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la conferința de presă.

 

banner