„U” Cluj se va pregăti în Turcia pentru a doua parte a sezonului

0
Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

„U” Cluj a încheiat prima parte a sezonului pe locul opt (29 puncte), la doar un punct în spatele primei clasate pe pozițiile de play-off. În continuare, clubul își demarează pregătirile pentru reluarea campionatului și a ales Turcia ca destinație pentru sesiunile de antrenament.

„U” Cluj a anunțat că va face pregătirea de iarnă într-un cantonament de zece zile în Antalya. O parte dintre jucători au plecat deja de astăzi, 3 ianuarie, iar restul vor face deplasarea pe parcursul zilei de joi, 4 ianuarie.

„Programul jocurilor de pregătire:
U vs. Kocaelispor (locul 2 în a doua ligă din Turcia) – 07.01.2024
U vs. Sabail (locul 3 în prima ligă din Azerbaijan) – 12.01.2024

„Echipa noastră va avea parte de un meci de pregătire pe data de 9 ianuarie; adversarul stabilit inițial și-a schimbat programul, așa că echipa adversă va fi aleasă în următoarele zile”, au transmis reprezentanții clubului.

Până acum, „U” Cluj a anunțat transferul a doi jucători, Thalisson Kelven și Roger Junio. La capitolul plecări, oficialii echipei încearcă să ajungă la o înțelegere pentru reziliera amiabilă în cazul a cinci jucători: Andrei Miron, Andreas Calcan, Ioan Filip, Dragoș Tescan și Elvis Manu. Cei cinci au rămas la Cluj și se antrenează aici până la găsirea unor variante, potrivit Sport.ro.

 

 

banner